Család

Házasságértesítést is tud már a Facebook

Mostantól a jobb felső sarokban az aktuális szülinapok mellett az is megjelenik, ha az ismerőseid megházasodtak vagy eljegyezték egymást. Hurrá!

Az eljegyzésre is emlékeztet a FacebookBizony elég jól jön, amikor reggel megnézi az ember a Facebook-oldalát, és látja, hogy a barátai, az ismerősei, netán a családtagjai közül kinek van aznap születésnapja. A közösségi oldal legújabb frissítése a Social Times szerint az, hogy a jobb felső sarokban nemcsak az aktuális születésnapokat láthatod, hanem azt is, hogy az ismerőseid közül kinek volt eljegyzése vagy házasodott meg.

Ha esetleg elkerülte volna a faladon a figyelmed egy hatalmas eljegyzési gyűrű vagy néhány menyasszonyi ruhás kép, akkor a jobb felső sarok majd emlékeztet. Ilyenkor majd egyből írhatsz a az ismerős falára jókívánságokat, még a profiljáig sem kell elmenni. Olcsóbb, mint a nászajándék, annyi biztos. Ha valaki egy kis figyelemre vágyik, csak átállítja a státuszát egyedülállóról házasra, és a közösségi oldal többé nem hagyja, hogy az ilyesmi elkerülje a figyelmünket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top