Család

Luxuspelust gyárt a Dolce & Gabbana

A Dolce & Gabbana szerint a divatozást már a szobatisztaság előtt el kell kezdeni…

Luxuspelenkát dob piacra a divatházAz olasz Dolce & Gabbana legújabb kampányfotóin bukkant fel a márka logójával ellátott pelenka. Bár a divatház hivatalosan még nem közölte, hogy a termék kapható lesz-e, illetve ha igen, mikortól, de vélhetőleg nem egészen véletlenül került a képre a puccos pelust viselő cuki kisgyerek.

A felső kategóriás gyerekruhák mellett már több divatház évek óta forgalmaz luxus-babafelszerelést is, a szóban forgó Dolce & Gabbana eddig is árult már többek között cumit, cumisüveget és takarót, így végül is csak idő kérdése volt, hogy a pelenkát mikor lépi meg valamelyik márka. Úgy tűnik, eljött ez is.

Bár az, hogy a cucc gyakorlati szempontból mennyivel teljesít jobban – már ha egyáltalán –, mint egy hagyományos pelenka, illetve mennyibe fog kerülni, egyelőre nem derült ki, de a többi babaholmi alapján az árfekvésére azért már következtethetünk: a D & G cumi átszámítva 22 000 forintba, a bébitakaró 36 000 forintba kerül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top