Család

Rosszul sikerült fotók miatt újrajátszották a lagzit

Bár az esküvői albumba nem a valódi házasságkötéskor készült képek kerültek, viszont legalább szépek.

A frissházas Anneka és Thomas kiborultak, amikor kézhez kapták az esküvői fotóikat: csupa elmosódott, rosszul megkomponált kép készült, melyek között gyakorlatilag egyetlen használható kocka sem akadt. A pár joggal háborodott fel a dolgon, hiszen nem keveset, konkrétan 750 fontot – azaz közel 270 000 forintot – fizettek a fotózásért. Az egy dolog, hogy panaszt tettek a cégnél és visszakövetelték a teljes vételárat. Végül csak a felét kapták vissza, de ami igazán bántotta őket, hogy nem maradt szép emlék az esküvőről és a fogadásról.

Gyűrűhúzás a fotó kedvéért

Gyűrűhúzás a fotó kedvéért További fotók, itt!
Forrás: dailymail.co.uk 

 

Miután történetüket megírta egy brit lap, jelentkezett egy fotós, aki felajánlotta a párnak, hogy teljesen ingyen és bérmentve készít róluk egy másik sorozatot, ehhez persze újra kell játszaniuk az esküvőt. A pár belement a dologba, újra lefoglalták a tavalyi esküvő helyszíneit, meghívták a családot és a barátokat, megcsináltatták a tavalyi torta tökéletes mását, és persze előkerült az esküvői öltözék is. Sem a helyszínek, sem pedig a sminkes, a fodrász és a cukrászat nem kért pénzt az ismétlésért.

Az eredeti esküvő fotók, itt!
Az eredeti fotók, itt!
Forrás: dailymail.co.uk

Az újrajátszásra néhány napja került sor, és ezúttal kifogástalan fotók készültek. „Csodálatos volt az egész, imádtam, hogy újra felvehetem az esküvői ruhámat. Olyan, mintha újra férjhez mentem volna – áradozott a feleség egy brit lapnak. – Különleges érzés volt újból eljárni az első táncunkat.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top