Család

Kiakadtak a szülők a bikinis babaruhán

Viccesnek szánták, de komoly felháborodást váltott ki a bébiruha.

Kiakadtak a szülők a bikinis rugdalózón Az amerikai Wild Child márka dobta piacra nemrégiben a képen látható, másfél év körüli babáknak szánt bodyt, melyen egy bikinis női test látható. Bár nyilvánvalóan poénnak szánták a mintát, rengeteg szülőt kiakasztottak vele. „Úgy érzem, hogy nagyon helytelen ilyesmit adni egy 18 hónapos kislányra” – nyilatkozta egy nő az egyik amerikai tévécsatorna riportjában. „Egyszerűen elfogadhatatlan” – így egy másik vélemény. Egy másfél éves kisfiú anyukája pedig megjegyezte, hogy nem örülne, ha a fia olyan gyerekkel játszana, aki ilyen holmit visel.

Persze akadnak olyan szülők is, akik valamivel lazábban fogják fel a kérdést: „Azt gondolom, hogy az emberek túlreagálják ezt a butaságot” – mondta egy édesanya. „Akinek nem tetszik, egyszerűen ne vegye meg!” – tette hozzá egy apuka.

És valóban. Bár kétségtelen, hogy a cucc nem épp egy szerencsésen sikerült darab, de tény az is, hogy az égvilágon senkinek sem kötelező ilyet adnia a gyerekére.

A termék gyártója ez idáig nem reagált az üggyel kapcsolatos sajtómegkeresésekre.

Nektek mi a véleményetek? Valóban felháborító a holmi, vagy csak egy félresikerült poén? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top