Cuki gyerekek köszöntik a terhes Adele-t

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Összegyűjtötték egy videóba a legcukibb gyerekeket, akik kamerába éneklik, gügyögik vagy vonyítják a Rolling in the Deepet.
2012. 07. 03. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Hétvégén jelentették be, hogy Adele babát vár a barátjától, akinek a dalait már egészen apró koruktól elkezdik értékelni a gyerekek. Egy ennivaló kétéves kislányt például már mi is bemutattunk, amint a Rolling in the Deepet énekli. Most az örömhírre egyetlen videóba gyűjtötte össze a Huffington Post a legtündéribb Adele-t éneklő, gügyögő és vonyító gyerekeket:Nem kérdés, hogy az énekesnő gyerekének nem lesz hiánya gyönyörű altatódalokban, és szurkolunk neki, hogy az erős függősége ellenére képes legyen minél hamarabb letenni a cigit.

Olvass tovább

Hozzászólások

Torolt_felhasznalo_879276 2012-07-03 08:39

Nem szoktam cikket felhozni, de most igazán kíváncsi vagyok, ki a csoda Adele barátja, akinek a dalait minden kiskölyök énekli.
A sanoma akadémiára (igen, szándékos a kisbetű) a felvétel egyetlen feltétele a nyelvtan bukás??? Hogy lehet így összerakni egy szerencsétlen mondatot???

Nők Lapja Cafe 2012-07-03 08:39

Összegyűjtötték egy videóba a legcukibb gyerekeket, akik kamerába éneklik, gügyögik vagy vonyítják a Rolling in the Deepet.

Nők Lapja Café: Cuki gyerekek köszöntik a terhes Adele-t