Család

Nyolc évtized után találkoztak a testvérek

Gyerekként különböző családok fogadták örökbe a nővéreket, idős asszonyként az interneten találtak egymásra.
Delores és Betty Lou
Delores és Betty Lou

A 83 éves Delores Violát édesanyja még csecsemőként adta örökbe, az asszony azonban már 50 éves is elmúlt, mire megtudta, hogy azok az emberek, akiket vér szerinti szüleinek hitt, valójában adoptálták. „Jó életem volt, a világon semmiért sem cserélném el. Ahogy azonban egyre idősebb lettem, egyre inkább meg akartam tudni, hogy ki is vagyok valójában” – nyilatkozta az asszony a WCSH tévécsatorna riportjában.

Néhány hónappal ezelőtt egy családfakutatásra szakosodott internetes oldal segítségével próbálta felkutatni vér szerinti családját. Kiderítette, hogy több testvére is született, közülük 76 éves húga, Betty Lou Overholser van még életben, akit édesanyjuk korai halála után szintén örökbe adtak

Delores hamarosan megszervezte a találkozót sohasem látott húgával. A két idős hölgy könnyek között borult egymás nyakába. „Végre teljes embernek érzem magam” – szipogta Delores a találkozás pillanataiban. „Megkerült az a darabka, ami mindig is hiányzott, és ez békével tölt el, amit Isten adott nekünk” – tette hozzá Betty Lou.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top