Család

Feltalálták a megcsalásbiztos jegygyűrűt

Ha a légyott előtt leveszed, a nyoma még az ujjadon marad. Szóval többé nem olyan egyszerű eltitkolni, hogy házas vagy.

Egy amerikai dizájncég dobta piacra a megcsalásbiztos – na jó, inkább majdnem biztos – jegygyűrűt. Az ékszer belsejébe az „I‘m married” vagyis a „Házas vagyok” feliratot vésték, ami hordás közben belenyomódik viselője bőrébe. Abban az esetben, ha a tilosba tévedő lehúzza ujjáról a gyűrűt, a felirat nyoma még jó darabig látható a helyén, hirdetve, hogy az illető bizony nem független.

 

Itt a megcsaládbiztos jegygyűrű

 

Az ékszer célja elsősorban az, hogy megóvja a házasságban élőket a hirtelen, ötletszerű kalandoktól, melyek a jegygyűrű diszkrét lehúzásával kezdődnek, értelemszerűen a családi állapot eltitkolásának céljából. Persze a gyűrű azért nem egy erényöv, az ugyebár tény, de ötletesnek akkor is ötletes, és emlékeztetőnek sem utolsó.

A dizájnra fogékony és/vagy féltékenységre hajlamos házasulandók darabonként 550 dollárért, azaz nagyjából 130 000 forintért vásárolhatják meg a titánból készülő ékszert.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top