Család

Béna anyakönyvvezető miatt megismételték az esküvőt

Az arával elfelejtették kimondatni a boldogító igent, így duplázásra kényszerült a pár. Nem jártak rosszul.
Kelly és Nathan

Kelly és Nathan

Kép: dailymail.co.uk 

A Cardiffban élő Kelly Sweetman és Nathan Rees nemrégiben Ciprusra utaztak, hogy tengerparti álomesküvőn fogadjanak örök hűséget egymásnak. Egész addig minden rendben is zajlott, míg a vőlegény kimondta az igent, letette a házassági esküt, és felhúzta a menyasszony ujjára a gyűrűt. Ezután azonban a figyelmetlen anyakönyvvezető az arát már elfelejtette megkérdezni, hozzámegy-e kedveséhez, ehelyett rögtön összeadta a párt – számolt be a különös esetről a Daily Mail.

Bár Kellynek és a násznép legtöbb tagjának feltűnt, hogy a menyasszony esküje elmaradt, senki sem mert közbeszólni, csak zavartan pillantgattak egymásra. A pár ezután aláírta a szükséges papírokat, majd annak rendje és módja szerint távoztak a helyszínről. Egy óra múlva rohant utánuk az esküvőszervező a hírrel: a házasságkötésük érvénytelen, mivel az ara nem mondta ki az igent.

A pár és a násznép így visszatért az esküvői helyszínre, ahol újra megtartották szertartást, ezúttal már hibátlanul. Az anyakönyvvezető engesztelésül kifizette a vendégek italfogyasztását.

„A legkevésbé sem bánom, hogy kétszer is megesküdtünk, hiszen kétszer is megcsókolhattam a menyasszonyt. Annyira szeretem Kellyt, hogy akár minden nap feleségül venném” – áradozott a férj. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top