Család

Menyasszonya miatt megríkatta a kisfiút – videó

A YouTube egyik legnézettebb videója ezen a héten annak a kisfiúnak a zokogása, aki elől egy pofátlan férfi elhappolt a kiütött baseball-labdát, hogy menyasszonyának adhassa.

Menyasszonya miatt megríkatta a kisfiút - videóA kisfiú keserves sírását a New York Yankees és a Texas Rangers baseballmérkőzésen rögzítették a kamerák. Az egyik játékos ugyanis kidobta a rajongóknak a labdát, amit a kisfiú és édesapja is próbált elkapni. A laszti végül pont eléjük esett, ám a mellettük ülő pofátlan idősebb férfi gyorsabb volt, és szerelmének adta az ereklyét. A kisfiú keserves sírásba kezdett édesapja karjaiban, miközben a büszke labdatulajdonos hölgy vőlegényének pózolt.

A gyereket végül néhány sorral arrébb ülő szurkolók sajnálták meg, akik adtak neki egy másik labdát. A televíziók élőben közvetítették az mérkőzést, és a „szörnyű”, „undok”, „bunkó” jelzőkkel illették pofátlan labdaszedőt és bájos aráját, akik bocsánatkérést követelnek. „A vőlegényem teljesen vétlen volt a történetben. Nem látta a kisfiút mellette, és egyébként is mi is ott ültünk. Fogalmunk sem volt, hogy a kisfiú ezért sír. Nagyon sértő megjegyzéseket kaptunk a médiától, szeretnénk, ha bocsánatot kérnének” – ecsetelte a roppant szimpatikus Shannon Moore, a labdával pózoló nő.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top