Család

Őrizzük meg családunk egészségét friss, egészséges, ellenőrzött gyümölcsökkel!

Szigorúan kontrollált minőség, frissesség és magyar ízvilág az ALDI-ban!

Őrizzük meg családunk egészségét friss, egészséges, ellenőrzött gyümölcsökkel!Mindannyiunk számára fontos, hogy szeretteink a lehető legegészségesebbek legyenek. Sokaknak ezért egyre inkább fejfájást okoz, hogy hol szerezze be az alapvető élelmiszereket, és a legjobb, legfrissebb alapanyagokat a reggeli mellé vagy a főzőcskézéshez.

Hiába szeretünk szertartásosan piacra járni, és akár egy kedélyes csevej közben, barátnőnkkel közösen válogatni a portékából, nem lehetünk biztosak abban, hogy ami végül otthon az asztalra kerül, valóban megbízható forrásból származik-e.

Ha neked is igazán fontos, hogy biztosra menj, és vitamindús zöldségek, gyümölcsök kerüljenek családod asztalára, akkor bízd magad az ALDI választékára!

Mind a 78 magyarországi ALDI-ban ugyanis csak és kizárólag olyan termékekkel találkozhatsz, amelyeket átvételkor is alapos ellenőrzésnek vetettek alá. Az áruházlánc tucatnyi munkatársa dolgozik azon, hogy a beérkező termékek a legszigorúbb minőségi követelményeknek is megfeleljenek. Szín, forma, hőmérséklet, keménység, puhaság, cukortartalom… hosszan sorolhatnánk még azokat a szempontokat, amelyeket az ALDI szigorúan megvizsgál, mielőtt az áru a polcokra kerül. Ez a titka annak, hogy az üzletlánc zöldséges standjain mindig I. osztályú termékekkel találkozhatsz. Ráadásul az ALDI, ha csak teheti, a termékeket a lehető legfrissebben, magyar termelőktől szerzi be – így egész évben itthoni gazdáktól érkezik a fejes káposzta, a sárgarépa, a cékla, a burgonya, a lila- és vöröshagyma, illetve a gomba. Mindemellett szezonban általában magyar kertekből érkezik a paprika, a paradicsom, a dinnye – így garantált a frissesség és a hazai ízvilág is!

Őrizzük meg családunk egészségét friss, egészséges, ellenőrzött gyümölcsökkel!

Az ALDI ráadásul a zöldségekre és gyümölcsökre is pénzvisszafizetési garanciát vállal: ha nem vagy elégedett egy termékkel, hozd vissza a vásárlást igazoló nyugtával és az áruház visszatéríti a termék árát. Így valóban nincs vesztenivalód, és biztos lehetsz abban, hogy a lehető legfrissebb, legegészségesebb vitaminforrásokkal töltötted fel háztartásodat. Irány az ALDI!

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top