„Benne voltunk a javában” – vetkőző pasikat rendelt nőnapra a polgármester

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Chippendale-show-val lepte meg a helyi hölgyeket a nemzetközi nőnapon Gyöngyössolymos polgármestere. A közpénzen szerződtetett, meztelenre vetkőző szépfiúkat műsor közben kérlelték az elképedt „ünnepeltek”, hogy legalább a tanga maradjon. Hiába.
2012. 03. 12. |

Kövess minket!

f Ajánlom

„Lehetséges, hogy a falu vezetője csupán egy jó poénnak gondolta, hogy meztelen fiúkkal lepi meg az önkormányzat női dolgozóit, ám mindezzel valójában azt is a tudomásunkra hozta, hogy mit is gondol rólunk, szerinte mire van szükségünk. Ez pedig azért igencsak megalázó mindenkire nézve, legyen az nyugdíjas pedagógus vagy aktív dolgozó” – háborgott a megyei online lapnak, a Heol.hu-nak egy nevének elhallgatását kérő helybeli, aki maga is ott volt az ünnepségen.

A szokásos tapizás is megvolt

A táncosok kedvét az sem vette el, hogy már a műsorszám közben megkérték őket, teljesen azért mégse vetkőzzenek pucérra, rendületlenül végigvitték a produkciót. Állítólag – ahogy az lánybúcsúkon is szokás – két vendéget is felhívtak magukhoz a színpadra, akiknek – bár tiltakoztak – saját kezűleg kellett méretet venniük a fiúk fenekéről és tangájuk tartalmáról.

Az ünnepelt nők közül van, aki szerint ez már egyenesen munkahelyi szexuális zaklatás, a lapnak nyilatkozó 75 esztendős Molnár Lászlóné viszont kifejtette: nem a rossz szándék vezérelte a polgármestert, talán eredetileg egy kis szolid táncra bérelte fel őket, nem vetkőzésre.

„Házassági mozdulatok” a színpadon

A képek illusztrációk
A képek illusztrációk

„Biológia szakos tanár voltam és eléggé felvilágosult vagyok, de én is azt gondolom, hogy a fiúk tánca inkább egy nightklubba való, nőnapra bizony erős volt. Hivatásomnál fogva magam úgy néztem a táncosokra, mint Michelangelo Dávidjára, míg mások talán sértőnek érezték ezt a különleges műsort – mondta a nyugdíjas pedagógus. – A polgármester nem tudta, hogy mit ad ajándékba, amikor pedig már épp benne voltunk a javában, mint Pilátus a krédóban, akkor ő sem tudott mit tenni” – tette hozzá Molnár Lászlóné, aki szerint a színpadon főleg a „házassági mozdulatokat” kellett volna mellőzniük a táncosoknak.

Szolcsák Gyula polgármester a lap megkeresésére nem válaszolt arra a kérdésre, hogy milyen pénzből fizették az önkormányzati ünnepségen fellépő chippendale-ket. A képviselő-testület tagjai nem tudtak az ünnepi műsor részleteiről, a település képviselői állítólag csak abban bíznak, hogy nem abból a 20 millió forintból finanszírozták az izmos fiúkat, amely az ő tiszteletdíjaik önkéntes csökkentéséből gyűlt össze.

Címkék: nőnap
Olvass tovább

Hozzászólások

rockcica 2012-03-13 08:36

Na ez az!

Torolt_felhasznalo_958681 2012-03-12 20:25

Ki láthat azoknak a nőknek a lelkébe? Kíváncsiság vagy szolgalelkűség? Valamikor az első éjszaka joga is évszázadokig kitartott, senki nem mert szólni miatta. 

idézet: Szállófelhő (10) 2012-03-12 20:20:07

De!

 

Sokan szóltak, sokaknak nem tetszett.

 

De a pallosjoggal élők el is intézték őket.

 

 

 

Olvass utána.

 

 

A témához:

 

Miért főzőbemutatót kellett volna tartani???????????????????????????????????????????????????? ???????????????

Torolt_felhasznalo_940001 2012-03-12 20:20

Ki láthat azoknak a nőknek a lelkébe? Kíváncsiság vagy szolgalelkűség? Valamikor az első éjszaka joga is évszázadokig kitartott, senki nem mert szólni miatta. 

Torolt_felhasznalo_254605 2012-03-12 19:20

Szerintem azt hitte, hogy a Chippendale-show az egy angol fiúcsapat neve, kik komolyzenét játszanak, és skót népdalokat énekelnek kánonban … ;)

andi*1970 2012-03-12 19:10

Lehet hogy a polgármester ezzel hívta fel a figyelmet arra, hogy a neki szánt meglepetés patira majd lányokat rendeljenek.   Egyébként szerintem valami szervezési hiba volt, lehet hogy egészen más előadást kellett volna előadni a fiúknak. Ez rosszúl sült el. Egyébként kérdemzem : Miért nem álltak fel és hagyták ott a bulit? Állítólag nem tetszet, de mégis felmentek a szinpadra. Egyszerűen ki kellett volna vonulni ha nem tetszik. De ugye a kíváncsiság...

Torolt_felhasznalo_103366 2012-03-12 17:05

A mi polgármesterünk, az miért nem lepett meg minket ilyesmivel?! Azé' se szavazok rá legközelebb(se).:D

rockcica 2012-03-12 16:56

Jé,végre valakinek eszébe jutott,hogy nem csak a pasikat kell úton útfélen meztelen nőkkel bombázni,hanem a nőknek is lehet egy kis látványosság..A viccet félretéve:nem értem miért kell ilyen akciókba kezdeni némely főnököknek,legyen szó pasiknak szóló, vetkőzőlányos céges buliról, vagy akár ez a nőnapi rendezvény. Ez elég kellemetlen lehetett a férjeknek,barátoknak,hogy a párjuk egy kigyúrt pasin legeltete a szemét munka helyett,és ugyanez fordítva is igaz,ha a céges bulin a tökéletes alkatú csaj kelleti magát a férjünk(párunk) előtt,