Család

Beindított szüléssel teljesítette férje utolsó kívánságát

Mit tennél, ha nyolc hónapos terhesen a halálosan beteg férjed azt kérné tőled, hogy még láthassa a kisbabátokat? Mesterségesen előbb világra hozni a kicsit kockázatos lehet, de már nincs egy hónapja, hogy megvárja.

Egy nyolc hónapos terhes kismama beindíttatta a szülést, hogy halálos beteg, rákban szenvedő férje még láthassa kisbabájukat. A 31 éves, texasi Diane Aulger két héttel a szülés kiírt időpontja előtt döntött: inkább szülessen meg előbb a baba, vállalja az ezzel járó kockázatot. Vastagbélrákban szenvedő, 52 éves férjének, Marknak ekkor már csak napjai voltak hátra, de nagyon szerette volna még látni a kislányát, mielőtt meghal.

Még ringathatta kislányát
Még ringathatta kislányát
Fotó: people.com

A kislány, Savannah, aki a pár harmadik gyermeke, január 18-án így jött a világra, és édesapja utolsó kívánsága teljesült: ringathatta őt a karjaiban kórházi ágyán fekve. „Mark sírt és nagyon szomorúnak tűnt” – nyilatkozta nemrég az anyuka. A férj három nappal a szülés után kómába esett, és két napra rá meghalt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top