Család

Elítélték, mert elfelejtette neje szülinapját

Az ítélet szerint a bűnös férjnek sürgősen be kell pótolnia elmaradását, mégpedig egy különleges randival. Mese nincs. Fellebbezés sem.

A floridai bíró tételesen sorolta fel az elmarasztalt férj büntetését: köteles virágot venni az asszonynak, elvinni egy menő étterembe (konkrétan a helyi Red Lobsterbe), aztán bowlingozni. A bűnös férj az ítélet kihirdetése közben nem tűnik túl vidámnak – mintha jobban örült volna, ha lecsukják néhány napra, mint a kötelező randinak. Helyenként zavart vigyorából és fejcsóválásából úgy tűnt, el sem hiszi, hogy most ítélik kötelező figyelmességre.

Hogy az ítéletet az ügy másik szereplője, konkrétan az asszonyka miként fogadta, nem derül ki. Ami biztos, a pasit a nő jelentette fel, miután heves vitába keveredtek. Az egész ráadásul onnan indult, hogy a férj megfeledkezett neje születésnapjáról. Most aztán megkapta méltó büntetését. Aki nem hiszi, megnézheti az eredeti, angol nyelvű videót:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top