Család

Csóktovábbító robot segít, ha külön vagytok

Ezentúl a távkapcsolatban élő pároknak sem kell beérniük szöveges üzenetekkel vagy webkamerás beszélgetésekkel. Akár csókolózhatnak is. Egy robottal.

A mesterséges intelligencia kutatásával foglalkozó, szingapúri Lovotics cég szakemberei fejlesztették ki a csókküldő robotot.

 

 

A Kissenger (kiss+Messenger) szett két robotból áll, melyek vezeték nélküli internet segítségével kapcsolhatók össze, legyenek bár fizikailag bármilyen távol is egymástól. A bizarr küllemű, leginkább talán dundi, rózsaszín malacokra emlékeztető robotokon egy-egy csókos, puha szilikonból készült száj található, érzékelőkkel a belsejében. Ha a pár egyik tagja megcsókolja a  műszájat, a robot továbbítja ajkainak mozgását a másik szerelmesnek, aki a saját robotján keresztül tudja fogadni a csókot. Pontosabban a szájra puszit, hiszen nyelves csókot a készülék – jelenlegi formájában legalábbis – nem tud továbbítani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top