Család

Marcia Cross: “Nem negyvenesként kellene szülésre gondolni”

A Született feleségek sztárja szerint nem jól tesszük, ha a negyvenes éveinkre halogatjuk a gyerekvállalást.

A 49 éves színésznő nem szeretne az idősebb anyák példaképe lenni – erről az Easy Living magazinnak  nyilatkozott nemrég. A sztár 44 évesen mesterséges megtermékenyítéssel esett teherbe, majd két ikerlánya született, Eden és Savannah. De annak ellenére, hogy a lányait az élet csodájának tartja, nincsenek illúziói a késői gyerekvállalásról.

 
Marcia Cross:
 
Marcia Cross:

Marcia Crossról gyönyörű képek készültek az Easy Living márciusi számába

„A negyvenes éveinknek már nem a gyerekszülésről kellene szólnia, nem ekkor kellene észbe kapni” – nyilatkozta a 49 éves színésznő, aki elmondta, hogy esküvője után azonnal elkezdték a megtermékenyítő kezelését, férjével a nászútról is lemondtak a babákért. Marcia ugyan gyorsan teherbe esett, de vérnyomásproblémákkal küzdött, és az utolsó időszakot szinte végig az ágyban töltötte az egyre súlyosbodó terhességi magas vérnyomás miatt. Végül sürgősségi császármetszést végeztek rajta.

Marcia a családjával
Marcia a családjával
Fotók: dailymail.co.uk

 

„Minden nagyon gyorsan történt, nem volt időm megijedni. De jól sikerült, és imádok anya lenni. Igaz, sokszor kimerültnek érzem magam, de a hiányzó energiákat bölcsességgel tudom pótolni” – tette hozzá a színésznő, aki nemrég forgatta a Született feleségek utolsó epizódjait, és a közeljövőben nem készül újabb szerepekre, ezért maximálisan az anyaságra tud majd koncentrálni.

Azt is bevallotta, hogy az utóbbi időben a szerep miatt nagyon oda kellett figyelnie a súlyára, arra, hogy mit eszik, de most elengedheti magát végre. Mindenesetre biztosan sokan cserélnének az idén ötvenedik életévébe lépő színésznővel, aki a fiatalítással kapcsolatban azt mondta: „Nem mondom, hogy nemet mondanék a jövőben a plasztikai műtétre, mert úgy érzem, ahogy öregszem, egyre nagyobb a kísértés. Ötvenessé válni óriási dolog, de nem a szépséget tekintve, hanem hogy felismerjük, milyen értékes az idő” – tette hozzá a sztár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top