Család

Felesége elvesztésébe halt bele az idős férj

Szeretett felesége halála után egy nappal állt meg az egyébként teljesen egészséges, idős bácsi szíve.
Az idős pár házassági évfordulóján
Az idős pár házassági évfordulóján
Fotó: dailymail.co.uk

Az idős basildoni házaspár, Sam és Carrie Handelaar szinte egész életüket együtt töltötték, és ez haláluk után sem lesz másként: közvetlenül egymás mellé helyezik őket közös temetésükön, mivel egy nap különbséggel szinte egyszerre távoztak el örökre. A 85 éves Sam, aki korábban hetente többször is bejárt a kórházba beteg feleségéhez, tulajdonképpen belehalt párja elveszítésébe, 24 órával az asszony halála után.

Az idős férj, aki 17 évesen a normandiai partraszállásban is részt vett, családja szerint teljesen egészséges volt, de felesége, Carrie halála után váratlanul ment el. „Imádták egymást – emlékezett vissza nemrég John Handelaar, a legidősebb fiuk. – Az apám egészen fit volt és egészséges, amikor anyánk elment, aztán hirtelen megállt a szíve.”

Az élete végéig boldogságban élő pár néhány hete ünnepelte 60. házassági évfordulóját. Három fiuk van. „Szerették a sportokat, anyám még rendszeresen fogadott is lóversenyeken. Apám pedig élvezte, ahogy az unokái fociznak, imádták mind a nyolc unokájukat” – nyilatkozta a legidősebb fiú.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top