Család

Újra hozzáment nővé operált férjéhez

A házaspár második esküvőjén egy menyasszony és egy vőlegény helyett két menyasszony állt oltár elé.

A brit pár, Anne és Barry 1995-ben, egy társkereső hirdetés révén ismerkedtek meg. Pár hónappal később összeköltöztek, 2002-ben pedig össze is házasodtak. A férfinak azonban az évek során sikerült eltitkolnia Anne elől, hogy belül nőnek érzi magát. Amikor azonban a feleség nem volt otthon, Barry női ruhákba bújt, a tükör előtt illegette magát és internetes chatszobákban cserélt eszmét hasonló beállítottságú emberekkel.

Az első esküvői fotó 2002-ből...
Barry és Anne 2002-ben

 

és a második, 10 évvel később
Jayne és Anne 10 évvel később

 

 Forrás: dailymail.co.uk

2008-ban aztán Anne megsejtette, hogy valami nem stimmel, ám először arra gyanakodott, hogy házastársa megcsalja őt. Barry végül elé állt, és bevallotta neki, hogy úgy érzi, nem megfelelő testbe született és szeretne nővé válni. Az asszony először dühös volt a férjére és nehezen békült meg a helyzettel, ám végül felülkerekedtek a Barry iránt táplált érzelmei. Az azóta eltelt években mindvégig maximálisan támogatta partnerét az átváltozásban.

Barry ma már Jayne néven, nőként él, de szexuálisan továbbra is a nőkhöz vonzódik és a feleségébe szerelmes. Néhány napja családjuk és barátaik előtt megújították házassági esküjüket is, így bizonyítva, hogy elfogadták és továbbra is szeretik egymást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top