Család

Facebookon felkutatta és elvette tinédzserkori szerelmét

A pár négy évtizeden át egyáltalán nem is találkozott. A Facebookon találtak újra egymásra.
Maureen és Hugh
Maureen és Hugh

A 60 éves skót férfi, Hugh Forsythe 2009-ben veszítette el feleségét és három gyermekének anyját. Az özvegy tavaly nyáron gondolt egyet, és a Facebookon megkereste tinédzserkori szerelmét, Maureen Wallace-t. A hetvenes évek eleje óta nem látták egymást, de a férfi azt mondja, soha nem felejtette el Maureent.

Szerencsére az asszony fenn volt a közösségi hálón, így levelezni kezdtek, majd nem sokkal később személyesen is találkoztak. Kiderült, hogy a nyugdíjas fodrásznő rég elvált a férjétől és szabad a szíve.

„Annyi minden történt az évek során, jó és rossz dolgok egyaránt. Csodálatos volt újra találkozni és rájönni arra, hogy még mindig mennyi közös van bennünk” – fogalmazott Maureen a Daily Mailnek.

A pár hónapokon át randevúzott egymással, majd év végén úgy döntöttek, hivatalosan is összekötik az életüket. Az esküvőre karácsony előtt néhány nappal került sor. „Boldog vagyok, hogy kaptunk egy második esélyt. Nem sok emberrel történik ilyen” – örvendezett a feleség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top