Zsírleszívást kapott karácsonyra a 7 éves kislány

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A plasztikafüggő anyukának lehetne több esze, de ami különösen szomorú, hogy a gyereke már eleve ezt kérte a Jézuskától.
2012. 01. 04. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A hétéves Poppy Burge, aki a születésnapjára korábban mellplasztika-kupont kapott az anyukájától, most újabb „hasznos” ajándékkal lett gazdagabb: egy hétezer font (2,5 millió forint) értékű zsírleszívásra szóló utalvánnyal. Anyukája, az 51 éves, plasztikafanatikus Sarah Burge, aki maga is több mint száz operáción esett már át, úgy gondolta, jól jöhet még a gyereknek az ajándék, amelyet ő a szokásoknak megfelelően a gyerek karácsonyi zoknijában rejtett el.

Sarah és Poppy Burge
Sarah és Poppy Burge
Fotó: dailymail.co.uk
„Mindig azzal nyúz, hogy plasztikát szeretne. Jól akar kinézni, és a zsírleszívás az egyik olyan eljárás, ami egy nőnek mindig jól jön. Ezek az utalványok előtakarékoskodások a lányom jövőjére, olyan, mintha a tanulmányaira tennénk félre” – nyilatkozta az élő Barbie-nak nevezett Burge anyuka, aki a saját testére már több mint félmillió fontot (175 millió forintot) költött.

Sarah először 2010-ben került a címlapokra, amikor elszántan rúdtáncolni taníttatta a hatéves gyerekét, de azóta is számos hasonló abnormális dologgal tartotta életben a média érdeklődését. Például egy hatezer fontos (2 millió forintos) mellnagyobbító kuponnal, amelyet születésnapja alkalmából ajándékozott a lányának tavaly.

„Poppy könyörgött nekem a mellplasztikáért, ezért ajándékoztam neki az utalványt, így 16 éves kora után megcsináltathatja a melleit, ha legális lesz az operáció. Ha pedig természetesen nagy melleket növeszt, valami másra használhatja majd” – mondta a plasztikanyuka.

A korábbi szülinapi ajándékot egyébként egy aprólékosan megszervezett 12 ezer fontos (4,2 millió forintos) különleges, szépészeti parti keretében adta át az anyuka, amelyet a lánya tiszteletére rendezett. Poppy és hét barátja manikűr-pedikűr kezelésben részesült és játéktetoválást is kaptak. Az anyja szerint a kislányt nem érdeklik a gyerekjátékok, ezért szervezett neki felnőttes bulit. „A lányokat a szomszédok is megcsodálták, ők pedig imádják, ha megnézik őket, szívesen pózolnak a fotók kedvéért” – mondta Sarah.

„Akartam egy új számítógépet, egy nyaralást és egy plasztikai utalványt. Amikor mindent megkaptam, valóra vált az álmom. Az összes barátnőm féltékeny volt. Már alig várom, hogy nagy melleim legyenek, mint anyunak. Annyira szépek” – tette hozzá a lelkes kislány.
Poppy a szülinapján
Poppy a szülinapján
Fotó: dailymail.co.uk

Burge mama egyébként simán megteheti, hogy ilyen luxusajándékokkal halmozza el a lányát, hiszen sikeres üzletasszony: többek között plasztikai ügynök, rendezvényszervező és erotikus regényeket is ír. Nagyobb lányai, akik 17 és 27 évesek, már túl vannak a botoxon, de ez egyáltalán nem meglepő, hiszen édesanyjuk számára ez teljesen természetes velejárója az igényes női létnek, aki legutóbbi műtéteire 51 ezer fontot költött: többek között ráncfelvarrásra, új fenékimplantátumokra és zsírleszívásra is befizetett.

„Mérges vagyok, amikor az emberek azt mondják, rossz anya vagyok, mert nem gondolom, hogy ezekkel az ajándékokkal ártanék a gyerekemnek. Poppy egy normális kislány, aki ügyes a sportokban és imád játszani a szabadban. A mai lányokat már nem érdekli Hófehérke vagy Hamupipőke. Híresek akarnak lenni, mint Cheryl Cole és Lady Gaga. Én csak támogatom őt ebben, és valóra váltom az álmait” – mondta a plasztikanyuka.
Olvass tovább

Hozzászólások

csillag88 2012-01-12 19:03

Kolthetne egy stylistra is, fekete szemoldok - fehér haj?

Turulmadár 2012-01-12 17:07

Hülye anya hülye gyereke.......

sarga_rozsa87 2012-01-05 22:57

Nem irigylem szegény kislányt. Nem tehet róla, hogy ilyen helyre született

angelak 2012-01-05 19:26

Azon tűnödöm, ha ez a nő már túl van rengeteg szépészeti beavatkozáson és így néz ki, akkor milyen lehetett előtte??? Ja, és valaki írta, hogy egy nő legyen szép és szexi. Az addig oké, de hogy erre a nőre egyik sem igaz, az tuti! Valamit nagyon elcs..sztek nála a műtéteknél, én a helyében visszakérném az árát... :D

gwendeee 2012-01-05 18:42

remélem nem találtak normális orvost, aki megcsinálná..

Torolt_felhasznalo_868256 2012-01-05 13:55

De te akkor mihez kezdesz? :-)

Skandináv lány 2012-01-05 13:52

Anita: nem kötelezô az arckrém. De az a pasi aki azt mondja hogy igenis legyek sexis minden körülmény közott, az ne merjen nekem sörhasat ereszteni :D Milyen eszement elvárás az hogy mindig legyek tökéletes?
Egy barátnôm melleket akart csináltatni,és a pasija azt mondta kifizeti felét mert tényleg picik a mellei. (ez igaz is) Úgy leoltottam a pasit mint annak a rendje. Hogy jön egy pasi ahhoz hogy a saját barátnôjének az önbizalmát mégjobban lehúzza? Az egy dolog hogy támogatja, de azt nem úgy kell hogy kihegyezi a hibáit, hanem azt mondja neki hogy kis cickóval is szeretlek. (egyébként a mellek elkészültek, a pár nem maradt együtt)
Szóval nem elvárás hogy a pasi mindig illatozzon és ránctalan legyen, de a pasik sem várhatják el azt hogy mindig tündököljünk.

gyo67 2012-01-05 12:37

Igenis,angol anyukáknak és lányoknak kötelezővé teteném az arcplasztikát.Legtöbbje olyan rusnya,hogy az oroszlán bőgve enné meg.

Ha ez őket boldogítja,akkor hagyni kell.:)

 

Olyan régi mondás,hogy "minden hülye saját kárán tanul "