Család

Rekordra törnek: megszületett a 100. unokájuk

A nagyszülők nem mindig tudják gond nélkül elsorolni mind a száz unokájuk nevét.
Kép: dailymail.co.uk
Kép: dailymail.co.uk

A Kanadában élő, orosz származású Viktor és Aneta Urich a hatvanas évek elején házasodtak össze. 16 gyermekük született, akik mára mindannyian szintén nagycsaládos szülőkké váltak. Legidősebb fiuknak, Heinrichnek, és feleségének, Tatjanának karácsony előtt jött világra a kilencedik gyermeke, aki egyben a századik unoka a családban.

„Az unokák felének kanadai neve van, a felének pedig orosz, ami összezavar néha” – jegyezte meg Viktor. A nagyszülők elmondták, hogy a család összes tagja segíti egymást, senkinek nincs semmiféle káros szenvedélye, és mindannyian nagyon odafigyelnek arra, hogy mire költenek.

„Nem unalmas az életünk, mindig történik valami érdekes. A gyerekek nálunk nem a tévé előtt ülnek, igyekszünk folyamatosan lefoglalni őket” – fogalmazott Tatjana.

Az Urich nagyszülők egyébként nem állnak messze attól sem, hogy világrekordot döntsenek, a jelenlegi csúcstartó ugyanis egy filippínó nő, akinek 107 unokája van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top