Család

Férje és kislánya szeme láttára halt meg a fiatal anyuka

Sosem fogja ismerni édesanyját egy két hónapos kislány, aki csak annak köszönheti életét, hogy a család másik autójában utazott.
Itt még együtt a Jenkins család
Itt még együtt a Jenkins család
Fotó: dailymail.co.uk

Végig kellett néznie az újdonsült apukának, Daniel Jenkinsnek, ahogy előtte haladó felesége, a 35 éves Jennifer autójába szemből belerohan egy kisteherautó. A nő és a kocsijában vele utazó gyerekkori barátja azonnal meghaltak.

A rendőrség beszámolója szerint a mögöttük haladó férj autója az erős fékezés és fordulás következtében felborult,  de a férfi és a vele utazó csecsemő a biztonsági öveknek köszönhetően kisebb sérülésekkel túlélte a balesetet.

“A lányom sosem fogja tudni igazán, milyen volt az anyja. A legjószívűbb teremtés volt, akit valaha ismertem” – mondta az apa. Különösen szomorú, hogy a nővérként dolgozó kismama nemrég küzdött meg a méhnyakrákkal, utána pedig sorozatos vetéléseket követően adott első gyermeküknek, akire mindennél jobban vágyott.

A kisteherautó 45 éves sofőrje életben maradt, de állapota kritikus. A vizsgálatok még folynak, hogy kiderítsék, a férfi fogyasztott-e alkoholt a baleset előtt.

A Jenkins család tagjai a két autóval éppen a floridai Orlandóba tartottak a barátaikhoz, hogy megmutassák nemrég született kislányukat, amikor a szörnyű baleset történt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top