Család

Férfiként tért vissza a lánya

Az anya közel másfél évtizeden át nem látta a lányát. Amikor újra találkoztak, már egy férfi állt előtte.
Ashle és Alex

Ashley és Alex

Forrás: thesun.co.uk 

A most 26 éves Alex utoljára 12 éves korában találkozott az anyjával, kapcsolatuk ugyanis annyira megromlott akkoriban, hogy az – akkor még – kislány inkább a nagymamájához költözött és nála nevelkedett.

Alex gyerekkora óta érezte, hogy nem a megfelelő testbe született, ennek ellenére egészen 22 éves koráig nőként élt, saját bevallása szerint elsősorban azért, mert anya akart lenni. Kislánya, Molly születése után azonban eldöntötte, hogy nemet vált. Átalakulása azóta is tart, jelenleg a végső nemváltoztató műtétre vár, ám úgy döntött, előtte még felveszi a kapcsolatot rég nem látott édesanyjával, Ashley-vel.

Az asszonyt először sokkolta, hogy a lánya immár férfiként él, ám egyáltalán nem volt dühös rá, inkább úgy érezte, mintha megtalálta volna egy kirakós játék utolsó darabját, és végre megértette mindazt, amivel másfél évtizede nem tudott mit kezdeni. Alex és Ashley azóta is tartják a kapcsolatot, és végre elkezdték igazán megismerni egymást. Az édesanya maximálisan támogatja gyermekét az „átváltozásban” is. „Kitűnő lett a kapcsolatunk. Örökre elveszítettem a lányom, de kaptam helyette egy csodálatos fiút” – fogalmazott Ashley.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top