Család

Jennifer Aniston ikreket vár?

Ha igazak a szomszédok és a közeli barátok pletykái, a színésznő és párja végre örülhetnek. Ráadásul nem is egy, hanem rögtön két babának.
Vajon tényleg ikrek lesznek?
Vajon tényleg ikrek lesznek?

A 42 éves színésznő alig egy éve van együtt 40 éves barátjával, Justin Theroux-val, de már hónapokkal ezelőtt elhatározták, hogy babát szeretnének. A szerdán megjelent, amerikai Star magazinnak nemrég nyilatkozó közeli barátok szerint hamarosan beteljesülhet Aniston régóta dédelgetett álma. Sőt a sztár állítólag arra számít, hogy ikrei lesznek, mert már jó ideje terhességi hormonkészítményeket szedett.

Habár nemrég maga a színésznő cáfolta a terhességéről keringő pletykákat, a barátok szerint több bizonyíték is arra utal, hogy Anistonékhoz hamarosan mégis megérkezik a gólya: a színésznő az utóbbi időben határozottan elutasítja az alkoholt és rendszeresen látogatja kisgyermekes barátnőit, többek között Sheryl Crow-t és Courtney Coxot is. A szomszédok szerint ráadásul láthatóan nő a pocakja a mostanában általában a kanapéján jégkrémet majszoló sztárnak.

Ha ezúttal valóban igazak a híresztelések, nyilván nemsokára hivatalosan is tudatják a jó hírt, bár az ismerősei szerint Aniston biztosan megvárja a terhesség második harmadát a bejelentéssel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top