Család

Esztelen pénzköltéssel ünnepelnek Beckhamék

Ahogy minden másnak, úgy a karácsonynak is igencsak megadja a módját a Beckham család.

Esztelen pénzköltéssel ünnepelnek BeckhamékA sztárcsalád a „Beckingham-palota” néven emlegetett hertfordshire-i rezidenciáján karácsonyozik. A brit bulvársajtó értesülései szerint Victoria csak az épület ünnepi dekorációjára 35 000 fontot, azaz több mint 12 millió forintot költött. A díszítést egy profi dekoratőr cég szakemberei végzik. Összesen hat, egyenként minimum 3 méter magas karácsonyfát állítanak fel az épület különböző helyiségeiben, melyeket üveg- és ezüstdíszekkel díszítenek fel. 

Victoria a brit Closer magazinnak elárulta, hogy a família legfiatalabb tagja, Harper Seven többek között egy személyesen neki készíttetett, rózsaszín futballcipőt kap majd karácsonyra, melynek oldalán a hetes szám díszeleg – ez az ajándék jelképezi, hogy a kislány is csatlakozhat a családi focicsapathoz. A baba emellett készségfejlesztő játékokat és élete első tütüszoknyáját is megkapja. Fiainak Victoria vicces pólókat vásárolt, férjének pedig egy ritka Harley Davidson motort és egy fotófelszerelést.

Beckhamék barátaikkal, Gordon Ramsay sztárszakáccsal és családjával ünnepelnek majd. A karácsonyi vacsorát nem a személyzet főzi, hanem ők maguk, közösen készítik el a világhírű séf irányítása alatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top