Család

Szeméttelepen kereste meg felesége jegygyűrűjét

A férj nem hagyta, hogy a felesége gyémántköves jegygyűrűje a szeméttelepen végezze.
Brian és Anna

Brian és Anna

Kép: msnbc.com 

A 34 éves Brian McGuinn emlékei szerint egy eldobható borotvával együtt véletlenül a neje 10 000 dollár értékű, gyémánttal díszített jegygyűrűjét is a szemétbe dobta. Az ékszer eltűnését a házaspár későn vette észre, a kukásautó ugyanis már elszállította a házuk elől a szemetet.

Anna, az épp várandós feleség vigasztalhatatlan volt, hogy oda a féltett ékszer, a férfi azonban nem tétovázott: azonnal a területileg illetékes szeméttelep felé vette az útját, azzal a szándékkal, hogy megkeresi a gyűrűt.

A telep alkalmazottai segítségével a nyolc tonna szemét között sikerült beazonosítani azt a tíz méter magas halmot, melyben az ő szemetüket tartalmazó zsák lehet. Nagyjából 20 perc guberálás után Brian megpillantott egy rózsaszín joghurtos poharat, mely a felesége kedvenc márkája, és rövidesen rábukkant arra a zsákra is, mely az eldobható borotvát rejtette. A zsák szája azonban nyitva volt és a gyűrű nem volt benne. A férj azonban ekkor sem nem adta fel a keresgélést, puszta kézzel túrta tovább a meglehetősen gusztustalan hulladékhegyet, egészen addig, míg rá nem bukkant a gyűrűre. 

Az ékszer megtisztítása után azonnal a felesége munkahelyére ment, és visszahúzta a gyűrűt az asszony ujjára. Anna saját bevallása szerint annyira boldog volt, hogy visszakapta a számára felbecsülhetetlen értékű ékszert, mintha megütötte volna a főnyereményt a lottón, és megfogadta, hogy soha többé nem veszi le. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top