Család

Metróra felcsempészett kórussal kérte meg barátnője kezét

Szokatlan lánykérés zajlott a minap a londoni metrón – egy romantikus filmben is bármikor megállná a helyét.

Miután a szerelvény nyolc óra előtt néhány perccel elhagyta a Euston állomást, egy férfi minden átmenet nélkül énekelni kezdett, s először egy nő, majd pedig egyre többen és többen csatlakoztak hozzá, hamarosan pedig már az egész kocsi a Lovely day című daltól zengett, az akcióba be nem avatott utasok jókora megdöbbenésére. Közéjük tartozott a 26 éves Lucy Rogers is, aki ekkor még nem is sejtette, hogy az egész műsor neki szól…

 

 

Pár pillanattal később aztán a szintén csodálkozást tettetve mellette üldögélő barátja, Adam King egyszer csak letérdelt elé, és megkérte a kezét. A fiatal nő szinte sokkot kapott a meglepetéstől és sírva-nevetve mondott igent párjának.

Lucy és Adam 6 évvel ezelőtt, egy közös ismerősük házibuliján ismerkedtek meg, ám ezt követően három évig nem találkoztak. Egy szórakozóhelyen futottak össze újból, utána kezdtek randevúzni.

A pár egyébként autóval közlekedik, de a férfi ez alkalomból direkt úgy intézte, hogy metróval kelljen utazniuk. Az állomáson pedig már – magukat utasnak álcázva – várta őket az akcióra felkért kórus, melyben egyébként hobbiból maga a vőlegény is énekel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top