Család

Rondává mérgezte feleségét a féltékeny férj

Szteroidokkal mérgezte feleségét egy családapa, hogy az asszony külseje minél férfiasabbá váljon, és szégyenében inkább maradjon otthon.

Elcsúfította feleségét a féltékeny férj

Azt akarta elérni, hogy a felesége, akivel 17 év házasság után elhidegültek egymástól, továbbra is kizárólag neki és két gyermeküknek éljen, ne járjon el sehová, még dolgozni sem. Ezért az Angliában élő, indiai származású Dalwara Singh hónapokon át titokban szteroidokat kevert felesége ételeibe és italaiba, amitől a nő kiszőrösödött, meghízott, a bőre tönkrement, és a külseje egyre férfiasabbá kezdett válni.

A tüneteket észlelve az asszony orvoshoz akart menni, a férj azonban lebeszélte erről. A férfit végül tizenéves lánya kapta rajta, amint épp a tablettákat törte össze egy mozsárban. A feleség ezután egy zárt szekrényben megtalálta a szteroidtablettákat, és azonnal hívta a rendőrséget.

Az ügy tárgyalása most ért véget, kiderült, hogy a férfi házasságuk korábbi éveiben is erősen korlátozta felesége szabadságát, és mind szóban, mind pedig fizikailag rendszeresen bántalmazta. A bíróság végül 12 hónapos börtönbüntetésre ítélte a férfit, 2 évre felfüggesztve, emellett részt kell vennie egy családon belüli erőszakkal kapcsolatos programban. Singh a tárgyaláson kinyilvánította, hogy mélységesen megbánta tettét. A családi otthonból azóta elköltözött, de anyagilag továbbra is támogatja őket, és gyermekeivel is tartja a kapcsolatot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top