Család

Okostelefonos alkalmazással buktatta le hűtlen feleségét

Nem árt, ha technikailag is felkészül, aki félrelépést tervez. Újabb eset bizonyította, hogy a furfangos férjek és az okostelefonok együtt simán lebuktatják a csapodár feleségeket.
A férj titokban telepítette az alkalmazást felesége telefonjára
A férj titokban telepítette az alkalmazást
felesége telefonjára

A térképes alkalmazás, a „Find my Friends” nemcsak a barátokat, de a gyanútlan bűnösöket is megtalálja: egy New York-i férfi nemrég arról számolt be az interneten, hogyan buktatta le feleségét annak okostelefonjára telepített térképes applikáció segítségével. A neje ugyanis félrelépett, épp a szeretőjénél múlatta az időt, miközben a férjének azt hazudta, a barátainál van.

A megcsalt férj MacRumors oldalra posztolt történetét több mint százezren olvasták el egy nap alatt, és több mint háromszázan reagáltak is rá, a legtöbben együttérzően. A férfi egyébként kimondottan hálás az app létrehozójának, hiszen kézzelfogható bizonyítéka van a felesége ellen, aki ráadásul gazdag, és bizonyára lesznek még kellemetlen percei az ügyvédek előtt.

Az iPhone-ra telepíthető alkalmazás a telefonba épített GPS segítségével működik: aki engedélyezi a hozzáférést, azzal kölcsönösen megoszthatjuk, hogy éppen hol tartózkodunk. A fejlesztők úgy gondolták, sokaknak praktikus segítség lehet, ha tudja az okostelefonjuk, hol tart éppen a gyerekük az iskolából hazafelé, vagy hol találják a barátjukat egy zsúfolt koncerten. Nem tévedtek: az alkalmazás egyre népszerűbb, már több tízmillióan használják. És ki tudja, mi mindenre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top