Család

Százszor mondta ki az igent a rekorder házaspár

Szenvedélyévé vált az újabb és újabb esküvőkkel egybekötött utazgatás egy amerikai párnak. Az nem derült ki, hogy mennyivel unalmasabb 98. alkalommal házasodni ugyanazzal, de a Guinness-rekordok könyvébe legalább bekerültek.
Lauren és David Blaire

Lauren és David Blaire

Fotó: Guinness World Records 

Lauren és David Blaire először 1984-ben kötöttek házasságot Kaliforniában, legutóbbi esküvőjüket pedig idén október 2-án, Hawaii szigetén tartották. A két időpont között eltelt 27 év alatt még további 98 alkalommal újították meg házassági esküjüket a világ legkülönbözőbb pontjain.

Először 2001-ben, a 66. esküvőjük után kerültek be a Guinness-rekordok könyvébe, mint a házassági esküjét a világon a legtöbbször megújító pár, azóta pedig évről évre újabb esküvőkkel döntötték meg a saját rekordjukat.

„Tudjuk, mit jelentünk egymásnak, és újra meg újra át akarjuk élni az esküvő élményét. Szeretek David szemébe nézni és hallgatni, ahogyan megismétli a házassági esküjét. Tudom, hogy ez az ember a halálom napjáig szeretni fog engem” – mondta a százszoros feleség a Huffington Post című lapnak. Némi meglepetésre hozzátette: mikor David annak idején megkérte a kezét, először még nemet mondott.

A pár elárulta, hogy a századik esküvőjük nem az utolsó volt, olyannyira, hogy máris szervezik a következőt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top