Család

Neten árulja a férj felszarvazásának bizonyítékát

Nem egy történetet hallottunk már, amelyben a modern technika árulta el a csalfa társat: e-mailek, közösségi oldalak chatfalai, SMS-ek. Egy feleséget most a GPS buktatott le.

A bosszúéhes férj az e-Bay-en akar megszabadulni attól az autós navigációs rendszertől, amely a feleségét szerelmi légyottjaira kalauzolta, miután kiderült, hogy a nő útja rendszeresen egy bizonyos címre vezetett. A férj a nemzetközi aukciós portálon a készülék leírásánál részletesen beszámol arról, hogy a eladásra kívánt eszköz tulajdonképpen a bizonyíték exneje árulására. A cyberbosszú jól sikerült: a 200 millió felhasználót számláló weboldalon több száz komment érkezett, amelyekben együtt éreztek a felszarvazott férfivel.

Az aukciós oldalra feltett hirdetés
Az aukciós oldalra feltett hirdetés

Az aukciós weblapon a férj elmeséli, akkor tudta meg, hogy a felesége egy idegen pasi otthonát látogatja rendszeresen, amikor elvitte szervizbe a kocsit. Mint írja, a kütyü nélkül, amelyet még ő vett a nőnek, neje talán sem a szeretője lakásába, sem az ágyába nem talált volna el. Amikor a férj rájött, hogy csalja a felesége, bosszúból átprogramozta a navit, így a nőt nem jó címre vezette.

A csalfa feleség ráadásul ezután a férjéhez fordult segítségért: megkérte, javítsa meg a GPS-t, mert az rossz irányba vezette, „amikor a nővérét akarta meglátogatni”.

Az áruba bocsátott GPS e-Bay-oldalán mások is megosztották a bosszúálló férjjel hasonló történeteiket. Volt, aki azt írta, irigyli, amiért képes ilyen humorosan felfogni a dolgot. Sokan még pénzt is felajánlottak támogatásuk gyanánt.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top