Család

Utcákat beborító vörös szőnyegen lépdelt a menyasszony

Szoktak galambot röptetni, repülőről rózsaszirmot szórni, de hogy otthonról a templomig vörös szőnyegen vonuljon végig a menyasszony? Egy örömapa nemrég ezzel lepte meg a lányát.

Kétszáz méternyi vörös szőnyeget terített le az utcán egy cornwalli örömapa, Phil Poser, hogy lányát azon kísérje el házuktól egészen a templom bejáratáig. A menyasszony édesapja, akinek mellesleg szőnyegkereskedése van, elmondta, először kicsit aggódott, mit szól majd a lánya a dologhoz, de a meglepetés abszolút betalált: az ifjú ara, Samantha ugyanis mindig mesebeli esküvőről álmodott.

Extra esküvői meglepetést készített az örömapa
Extra esküvői meglepetést készített az örömapa

A lány azt sem bánta, hogy nem a tervezett módon, egy feldíszített quadon fog megérkezni a templomhoz, hiszen az extra hosszúságú, vörös szőnyeggel sokkal ünnepélyesebbé vált az egész ceremónia, a kíváncsi bámészkodók csodálatáról nem is beszélve. A lány szülei egyébként nemcsak a templomba vezető út díszítéséről gondoskodtak, de az esküvő helyszínét is csodálatos virágpompába öltöztették.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top