Család

Véletlenül kidobta felesége ékszereit

Vajon mivel lehet kiengesztelni azt a nőt, akinek saját férje dobja a kukába összegyűjtött családi ékszereit? Még akkor is, ha merő jóindulatból tette, hiszen csak takarítani akart.

Szemétbe dobta felesége mintegy 37 ezer eurót – nagyjából tízmillió forintot – érő ékszereit egy ausztrál férfi. A helyi lap beszámolója szerint az asszony azért rejtette egy műanyag zacskókba az ékszereket, mert tartott a betörőktől.

Nem is volt semmi gond, csakhogy múlt héten a közelgő költözésük miatt takarítani kezdtek. A férj egyik nap – felesége távollétében – arra kérte a gyerekeiket, hogy segítsenek összeszedni a lakásban a szemetet. Nem sokkal később telefonált haza a felesége, és hamar leesett neki, hogy a különféle összeszedett műanyag limlom között lehetett az ékszereket rejtő zacskó is.

„Hirtelen nagyon rosszul lettem” – mesélte a férj, aki addigra viszont már kivitte az összegyűjtött szemetet a hulladéktárolóba. A kidobott ékszerek között voltak aranyláncok, karkötők, illetve kisebb aranytárgyak.

A Sunshine Coast-i hatóságok szóvivője szerint kevés az esélye, hogy előkerülnek az ékszerek, hiszen a környék szemétgyűjtő telepeire hetente több ezer tonna hulladék érkezik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top