Család

Lefogyott, hogy átölelhesse gyermekeit

Több mint hatvan kiló súlyfeleslegtől szabadult meg egy anyuka a gyermekei kedvéért.

„Mama, nem tudlak átölelni a karjaimmal” – mondta 8 éves kislánya másfél évvel ezelőtt az akkor 120 kilós Rachel Joint-nak. Ez a mondat volt az, melynek hatására az asszony végképp elhatározta: megszabadul túlsúlyától, amely már az egészségét is veszélyeztette.

A fogyás előtt...
Rachel a fogyás előtt…

 

és utána
…és utána

 

 Képek: dailymail.co.uk

 

A tanárnőként dolgozó 39 éves Rachel, akinek mindig is gondjai voltak a súlyával, szakember irányítása mellett kezdett szigorú diétába, és elkezdett rendszeresen edzeni. 16 hónap alatt fokozatosan több mint 60 kilót adott le, jelenleg 55 kiló.

„Életemben először nem vagyok kövér, és több évvel fiatalabbnak érzem magam a koromnál. Visszakaptam az életemet – lelkendezett a Daily Mail című lapnak. – Az ismerősök megállítanak az utcán és azt kérdezgetik, hogy csináltam” – tette hozzá.

Elmondta, hogy fogyásának a férje is nagyon örül, legfőképpen azonban mégis a gyerekei, Megan és Joseph miatt érte meg a kemény munka. Nem csupán az ölelések váltak könnyebbé, de a mindennapok és a játék is. „Ma már futkározni is tudok velük, sőt le is hagyom őket.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top