Család

22 éven át terhes volt

Pár hónapos kihagyásokkal több mint két évtizeden át volt várandós egy amerikai asszony. A végeredmény 18 egészséges gyerek.

A most 44 éves Kelly Bates a 22 év alatt 20 alkalommal esett teherbe, ebből kétszer elvetélt, viszont 18 gyermeke egészségesen született: a legidősebb most 22 éves, a legfiatalabb pedig 11 hónapos. Minden gyermeket természetes úton hozott a világra, 14-et otthon szült.

A Bates család

A Bates család

Kép: gilbatesfamily.com 

 

Egyelőre még egyik gyermek sem repült ki a fészekből, a húsztagú család egy öt hálószobás családi házban él Knoxville városában. Saját szobája ugyan egyetlen gyereknek sincs, de állítólag ez a legkevésbé sem zavarja őket.

Batesék mélyen vallásosak, így a védekezést teljes mértékben elutasítják. Eredetileg nem terveztek ekkora családot, de azt vallják, hogy annyi gyerekük kell hogy szülessen, amennyit csak Isten ad. Bár szokatlan módon az asszonynak már közel egy éve nem fogant újabb gyermeke, de az ABC tévécsatornának nyilatkozva elmondták, hogy mind a szülők, mind pedig a gyerekek azért imádkoznak, hogy még tovább bővüljön a család.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top