Család

Más nőkhöz nyúl a pasim

Nem mindegy, hogy a szerelmünk egy számítógépet püföl egész nap egy irodaházban, vagy nők nemi szervét kukkolja egy vizsgálóasztalon. Hogyan tolerálja partnere szakmáját a nőgyógyász, a masszőr vagy a táncos párja?

Egyes férfiak munkája azzal jár, hogy nőket érintenek meg nap mint nap, akár intim területeiken is. Azok a nők, akiknek táncos, nőgyógyász vagy például masszőr szerelmük van, nem feltétlenül tudnak nyugodtan hátradőlni, amikor párjuk munkába indul. Tudják persze, hogy az az érintés „nem olyan”, mégis… még a legszilárdabb önértékelés, a legnagyobb önbizalom is romba dönthető, ha az ilyen szakmát űző férfi kap egy telefonhívást, amiben egy női hang újabb táncpróbáért könyörög, vagy duruzsolva kér időpontot egy kezelésre.

„A szememet zavarja, nem a szívemet”
Dia, a táncosfiú szerelme

Más nőkhöz nyúl a pasim– Amikor találkoztam Dáviddal, észrevettem, hogy nagyon könnyen létesít fizikai kapcsolatot lányokkal, engem is viszonylag hamar elkezdett ölelgetni – meséli Dia, aki két éve él együtt táncos párjával. – Aztán amikor már együtt jártunk, megtörtént, hogy egy kedves barátnőjének hirtelen felindulásból puszit nyomott a karjára úgy, hogy én is ott voltam. Később megkértem, ezt ne tegye, mert ezekre a gesztusokra szeretném fenntartani a jogot magamnak. Nagyon meglepődött, végül kibökte, hogy őt a szakmájából adódóan nem zavarja, ha valaki behatol az intim szférájába vagy ő a másikéba. A számára kedves személyek felé nem verbálisan fejezi ki a szeretetét, mint mások, hanem a testével. Szerintem ezzel csak az a probléma, hogy a hasonló gesztusokat a lányok általában másképp értelmezik. Ennek ellenére a kedvemért teljesen leszokott a vaktában puszilkodásról.

Dia csak barátnői szemmel tudja figyelni a pasija színpadi táncát. Ha esetleg olyan a szerep, hogy Dávidnak érzelmeket kell imitálnia egy táncosnő felé, inkább csak mosolyog. – Tudod, nekem mindez inkább a szememet zavarja, nem a szívemet. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy ez a fiú a valóságban az én pasim. Azért előadás után viccelődve mindig megjegyzek olyanokat, hogy milyen ügyesen kavart azzal a szöszivel a színpadon…  Ő pedig ilyenkor sokszor hozzátesz valami szakmai megjegyzést, amiben a női testet munkaeszközként minősíti, mint például: „Na, az a csaj legfeljebb annyira hajlékony, mint egy kólásüveg!”  Ezek után megnyugszom…

Ám ha a pasink nemcsak az izomtónusát vizsgálja egy másik nőnek, hanem a nemi szervét is, talán még nagyobb a sanszunk a féltékenységre.

„Hamarabb szedne fel egy nőt egy esti sörözéskor”

Virág, a nőgyógyászfeleség

Más nőkhöz nyúl a pasim– Sokszor megjelenik a szemem előtt a rendelő, benne a frissen borotvált, fehér köpenyes szerelmem, ahogy vele szemben fekszik feltett lábakkal egy másképp, de szintúgy frissen borotvált, tusfürdőillatú nő, és ilyenkor facsar egyet a gyomrom – húzza el a száját Virág.
– Először nem is vettem komolyan a kapcsolatunkat. Féltékeny típus vagyok, tudtam, nagy butaság lenne pont egy olyan emberrel összekötni az életemet, aki nők között tölti munkaideje 100 százalékát. Mégis itt vagyok, ő a férjem és a gyerekeim apja. Na erre varrjál gombot!

Virág szerint mindez végül úgy alakulhatott így, mert a férje érvrendszere megállja a helyét. – Ő azt mondja, hogy amikor a munkája kapcsán fog meg egy női testet, nem ugyanazt érzi, mint mikor civil környezetben ér valakihez. Egész pontosan azt szokta mondani: más enni az almát, mint szedni. Szerinte ha tényleg csajozni akarna, hamarabb szedne fel egy nőt egy esti sörözéskor, mint a rendelőben. És tudod miért? Na, jó helyen mondom el… mert ha csak egy félreérthető mozdulatot tenne egy vizsgálat alkalmával, arról már aznap olvashatnék nálatok a fórumon. De „cuki24” lehet, hogy már kikerekítve, felhabosítva mesélné a sztorit, ami akár a férjem karrierjébe kerülhetne. Meg persze a házasságába…

Ha mindezt lehet még fokozni, akkor talán egy masszázsszalonba kell ellátogatnunk. Mert a kórházi környezetnél sok erotikusabb helyszínt el lehet képzelni, de egy mécsesekkel világított, rózsaillatú masszázsszobánál nemigen.

„Ezek az én démonaim voltak”
Szilvi – a barátja masszőr

Más nőkhöz nyúl a pasim– Eleinte teljesen ki voltam akadva, amikor megtudtam, Balázs kiterjedt ismeretségi körében minden nő hozzá jár kezelésre, és nem is nagyon tudtam feloldódni a baráti összejöveteleken. Jó néhány évnek el kellett telnie, mire elértem, hogy meg tudjam látni a kedves arcukat ezeknek a lányoknak, és ne csupán riválisként tekintsek rájuk. Addig mindig rátettem mindenre egy lapáttal. Olyan kínos voltam! Vagy harsogóan viselkedtem, vagy duzzogtam egy sarokban, de mindig volt valami pikírt megjegyzésem rájuk. De ezek az én démonaim voltak, nem a pasim tehetett róla. Ő mindig korrekt módon bánik az ügyfelekkel.

Azért Szilvi túlzó reakciói, abszurdba hajló viselkedése más „versenytársakkal” érthetővé válik, amint elmondja kettőjük szerelmi történetét. – Úgy ismertem meg Balázst, hogy becsípődött a derekam. Sürgősen kellett egy jó masszőr, és valahogy hozzá keveredtem. Persze akkor a masszírozóágyon nem történt semmi, nem is emlékeznék, olyan zavarban voltam, hogy egy ilyen jó pasi dögönyöz  és simogat. Ő saját elmondása szerint szintén észrevette, hogy valami mást is érez, mint egy átlagos kezelésen, de nem tette meg az első lépést. Ma már furcsa, hiszen tudom, milyen jó szakember Balázs, de akkor nem múlt el a derékfájdalmam. Így elmentem hozzá újra. Masszázs masszázst követett. Most azt nem fogod kiszedni belőlem, hogy végül hogy jöttünk össze… Találd ki! – és nevet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top