Család

Tragikus véget ért az álomnászút

Egy hat hónapos kisfiú soha többé nem láthatja szüleit, akik nászútjuk második napján végzetes balesetet szenvedtek a Maldív-szigeteken.
Fotó: dailymail.co.uk
Fotó: dailymail.co.uk

Az újdonsült angol házaspár, Jonathan és Emma Gray az egzotikus Maldív-szigetek egyikén töltötték a mézesheteiket. Szombat hajnalban egy buggyn utaztak vissza a villájukhoz, amikor az őket szállító jármű egy fának ütközött. Mindketten olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy azonnal meghaltak.

A négykerekű, quadhoz hasonlító járművet a szigeten kifejezetten a turisták szállítására használják. A buggyt egy helybéli férfi vezette, aki állítólag egy szállodai alkalmazott barátja. A sofőrt, aki szintén megsérült a balesetben, és ezért kórházban kezelik, még nem sikerült kihallgatni.

A helyi rendőrség szóvivője elmondta, hogy egy egész nyomozócsapat dolgozik azon, hogy kiderítsék a baleset pontos körülményeit, amelyek egyelőre tisztázatlanok.

A fiatalok, akik ismerőseik elmondása alapján kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolatban éltek, július 30-án esküdtek örök hűséget egymásnak. Mindketten 25 évesek voltak. A férj egy lakberendezési cég menedzsereként dolgozott, a feleség pedig tanítónő volt egy általános iskolában, és a tanítványai és a kollégái is nagyra becsülték. A tragikus balesetet szenvedett fiataloknak egy féléves kisfiuk van, akire jelenleg rokonok vigyáznak.

Idén nyáron sajnos már nem ez az első nászutas tragédia, amelyről beszámoltunk. Korábban egy pár parasailingezés közben szenvedett súlyos balesetet a Bahamákon, amelybe a menyasszony azonnal belehalt.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top