Család

Dobnák elhízott feleségüket a férfiak – felmérés

Minden második férfi felrúgná kapcsolatát, ha a párja elhízna – ezzel a roppant szimpatikus végeredménnyel zárult egy közvélemény-kutatás. Ehhez képest azt állítják, hogy a nőknek kevésbé fontos a család...

Dobnák dagi feleségüket a férfiak - felmérésA férfiak többre tartják a családot, mint a nők – erre a meglepő eredményre jutottak egy 70 ezer fős amerikai felmérés során. A Cosmopolitan.com és az AskMen honlapok megbízásából készült vizsgálatban a férfiaknál első helyen a család végzett (39 százalékos aránnyal), míg a nőknél a gyönyörű otthon (ez 43 százalékot kapott). Utóbbit legfontosabbként a férfiaknak csupán a 6,5 százaléka értékelné. Az eredményt kissé kétkedve fogadtuk, nehéz elképzelni, hogy a nők a szép család és a szép otthon közül nem az előbbit választanák.

Ugyanakkor az is kiderült a több tízezer ember kikérdezésével készült felmérésből, hogy a férfiak sokkal kényesebbek párjuk testsúlyára és alakjára: csaknem 50 százalékuk akár szakítana is társával, ha az jelentősen meghízna. A nőknek viszont csak a 20 százaléka tenné ki hasonlóan súlyos változás miatt párja szűrét.

A nőknek csak a 18 százaléka szeretné, ha párja jobban nézne ki, míg a férfiaknak az 51 százaléka örülne, ha jobb lenne a külseje. Az is világossá vált, hogy a nők kevésbé jól viselik elődeiket, mármint párjuk korábbi partnereit. Amiben mindkét nem egyetért, az a férfi-fogamzásgátló pirula kifejlesztésének szükségessége, ugyanakkor a férfiaknak csupán a kétharmada lenne hajlandó szedni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top