Család

Jennifer Lopez súlya miatt válik a sztárpár?

Pihent elméjű tudósok szerint a boldog házasság titka, ha a feleség vékonyabb testalkatú, mint a férj. Ráadásul mindezt Jennifer Lopez válásának példájával próbálják alátámasztani.

Jennifer Lopez súlya miatt válik a sztárpár?Az elmélet felállítását négyéves kutatássorozat előzte meg a Tenessee Egyetemen, 169 önként jelentkező, 35 év alatti házaspár bevonásával. A kutatók félévente kitöltettek egy-egy kérdőívet a résztvevőkkel, melyen részletesen kikérdezték őket a házasságuk aktuális „állásáról”. Az így kapott válaszokat aztán összevetették a házaspár tagjainak magasságából és súlyából számított testtömegindexekkel. Végül pedig az egészből arra a következtetésre jutottak, hogy azok a párok, ahol a férj testömeg-indexe magasabb, mint a feleségé, boldogabbak, mint azok, akiknél ez fordítva van.

A hónapokkal ezelőtt elkészült tanulmány azt követően kapott hírverést, hogy Jennifer Lopez és férje, Marc Anthony bejelentették, hogy elválnak. A szakemberek a sztárpár példájával igyekeznek ugyanis alátámasztani a kutatás eredményeinek hitelességét, mondván, hogy Jennifer Lopez jóval erősebb testalkatú, mint a férje, és ez vezethetett a házasságuk tönkremeneteléhez. Nem pedig Marc Anthony beteges féltékenysége és agressziója, vagy épp az, hogy Lopez beleszeretett egy másik férfiba. Persze.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top