Család

Nagypapa lett 29 évesen

Nagyon megörült, amikor meghallotta, hogy unokája lesz – hiába, első a család! A fiatalember azonban még nem nem töltötte be a harmincat sem, és ezzel rekorder lett.
Balról jobbra: Kelly John (Tia anyja), Shem Davies (a büszke nagypapa), Tia John
Balról jobbra: Kelly John (a nagymama),
Shem Davies (a büszke nagypapa), és lányuk, Tia John

Anglia legfiatalabb nagypapája, Shem Davies 14 éves sem volt, amikor teherbe ejtett egy lányt, közös gyermekük, az iskolás Tia nemrég szintén 14 évesen esett teherbe. A jelenleg munkanélküli walesi nagypapa állítólag nagyon megörült, amikor értesült a kisunoka érkezéséről, családszerető ember lehet – bár annak idején lánya születése után három hónappal szakított is a gyerek anyjával.

Az unokát jelenleg inkubátorban tartják, mivel 10 héttel korábban született a kelleténél, és nincs 1 kilós sem. A család ennek ellenére úgy érzi, minden a legnagyobb rendben, különösen, hogy a dél-walesi kórházban kiváló ellátást kap a baba.

Túl sokat nem fűznénk a felelős gyermekvállalás generációkon átívelő iskolapéldájához, de az újszülöttnek azt kívánjuk, legyen kicsit hosszabb önfeledt kamaszkora, és tiniéveit inkább tanulással és szórakozással töltse.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top