Család

Gyors megoldás az esküvőautomata?

Van gyorsabb, mint egy villámesküvő Las Vegasban: már egy automata előtt is örök hűséget fogadhatunk egymásnak. Elsősorban kevésbé pénzes pároknak ajánlják, mert a szertartás így csak pár száz forintba kerül. De vajon hivatalos?

Jól tudjuk, hogy az igénytelenségben mindig van hová fejlődni, de azért ezen az esküvőautomatán még a legharcedzettebb házasságellenesek is felvonnák a szemöldöküket: az AutoWed nevet viselő csodálatos rózsaszín szerkezet ugyanis egymaga képes levezényelni egy komplett esküvői ceremóniát, a végén pedig még egy nyomtatványt is kiállít arról, hogy mindenki rábólintott a holtomiglan-holtodiglanra.

Azoknak a fiatal pároknak ajánlanánk elsősorban ezt a megoldást, akiknek nemcsak ízlésük, de pénzük sincsen, a szertartás ugyanis mindössze 1 dollárba, vagyis körülbelül 200 forintba kerül. Arról nem is beszélve, hogy a stílusosan rózsaszínben pompázó szerkezethez időpontot sem kell kérni, az egész elintézhető akár ebédszünetben is. Nem ajánljuk viszont romantikus lelkeknek, mert praktikum ide, praktikum oda, nincsenek is szavak arra, hogy mennyire személytelen a fémdoboz előtt kimondott igen.

Szerencsére egyelőre csak egyetlen példány készült el a hagyománygyilkos szerkezetből, azt is a Marvin’s Marvelous Mechanical Museumban őrzik, Detroitban. Reméljük, onnan sosem szabadul ki az utcákra.

 
Itt a legújabb esküvő-trend
 
Itt a legújabb esküvő-trend

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top