Család

Kalandozás Észak-Magyarországon!

Nem bírod a mindennapos stresszt? Egy kis kikapcsolódásra vágysz? Hihetetlen élmények és kivételes kalandok várják az észak-magyarországi régióba érkező vendégeket. Június 20. és július 3. között a régióban lévő hét kaland- és élménypark hatalmas kedvezményeket biztosít az aktív turizmus szerelmeseinek. Nemcsak családi kikapcsolódásra lesz itt lehetőséged, hanem akár üzleti partnereiddel, munkatársaiddal együtt is felejthetetlen élményekkel gazdagodhattok.

Lássunk néhány példát arra, hogy miért érdemes ezt a kikapcsolódást választani.

Az Ipolytarnóci Ősmaradványok Nógrád egyik igazi különlegessége. Az ősidőkben történt vulkánkitörés következtében rengetek érdekesség őrződött meg itt számunkra. Többek között találkozhatunk cápafoggal, ősvilági lények lábnyomaival, s mindezek eredeti helyzetükben, egy geológiai tanösvény mentén ismerhetőek meg.

Kalandozás Észak-Magyarországon!

 

A Mátrában található sástói Oxygén Adrenalin Park az ország legmagasabban fekvő kalandparkja Gyöngyös közelében. Itt nemcsak az adrenalintermelő élményektől áll el a lélegzetünk, hanem az elénk táruló csodálatos panorámától is. Derült időben Kékestetőtől az Alföldig elláthatunk.

Kalandozás Észak-Magyarországon!

 

Szilvásváradról mindenkinek a Szalajka-völgy és a Fátyol- vízesés, vagy pedig a lipicai ménes jut az eszébe, de gondoltad volna, hogy itt található hazánk egyetlen egycsöves bobpályája is, ahol lehetőség van együtt csúsznia szülőknek a gyermekükkel. Igazi kalandos kikapcsolódást jelent az egész család számára.

Kalandozás Észak-Magyarországon!

A Miskolctapolcai Kalandtúra Park lényege, hogy mindenki legyőzheti saját „korlátait” mind fizikai, mind pszichikai értelemben, s ezáltal a résztvevők egyfajta testi és mentális erőpróbán vehetnek részt, s emellett teljesen új és egyedi élményt kapnak a pályarendszereken való végighaladás során. Olyan helyzeteket élhetnek át, amit eddig legfeljebb kedvenc kalandregény- vagy filmhősük élhetett át egy-egy izgalmas történet során.

Kalandozás Észak-Magyarországon!

Sátoraljaújhely egyik büszkesége a Zemplén Kalandpark, többek közt itt található Magyarország leghosszabb libegője is, továbbá 2275 méter hosszú bobpálya, az ország és a térség leghosszabbja.

Természetesen a kalandparkokon túl számtalan olyan hely van ahol, izgalmas élménnyel gazdagodhatsz, ha ellátogatsz az észak-magyarországi régióba.

Itt végre mindenki kiszabadulhat a hétköznapok mókuskerekéből. Ha szereted a kihívásokat, kíváncsi vagy rá, hogy mit bírsz, téged is vár Észak-Magyarország egyik kaland- vagy élményparkja.

A különféle izgalmasabbnál izgalmasabb kikapcsolódásokhoz akciós szállásajánlatok is tartoznak, melyek segítségével igazán felejthetetlen lesz a pihenés.

Akciós szállásajánlatainkat keresse a www.eszakmagyarorszag.hu-n .

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top