Család

Állapotosan az oltár előtt?

Van olyan, aki kimondottan arról álmodik, hogy nagy pocakkal mondja ki a boldogító igent, van, akinek így alakul. Mit érdemes figyelembe venni ilyenkor?
Állapotosan az oltár előtt? Várandósság egy férfi szemével

„Emlékszem, egyszer láttam egy filmet, amiben a főhős már nagy pocakkal állt az oltár elé, és akkor engem az annyira meghatott és olyan szépnek találtam, hogy elterveztem: engem csak így vehetnek feleségül. Annyira kötöttem az ebet a karóhoz, hogy végül így is lett. Gyönyörű és kiegyensúlyozott voltam, és annyira jól éreztem magam, hogy ha még egyszer újrakezdhetném, akkor sem döntenék másként. Tény, hogy még csak a hatodik hónapban jártam, de azért már egészen nagy volt a pocakom, és az egész ceremóniát végigrugdosta a kisfiam. A videót azóta is többször megnéztük, és mondtam a férjemnek, hogy kár, hogy nem lehet minden egyes terhességnél férjhez menni” – meséli nevetve Fanni, akinek azóta már hároméves a kisfia, Dávid, és jelenleg második gyermekét várja, mindenórás.

Persze teljesen más állapotosan végigcsinálni a nagy eseményt, több mindenre kell figyelni. De hogy mik is ezek a körülmények? Megtudhatod, ha ráklikkelsz az alábbi linkre:

10 tipp neked, ha kismamaként mondod ki a boldogító igent!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top