2017. 08. 19. Huba

A szopós baba pedofíliára ösztönöz

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Egy spanyol játékgyártó szopós babája nagy vitákat váltott ki. A baba mellé egy szoptatós melltartót is felvehetnek az „ifjú anyák”, így a gyerekek játszva „etethetik meg” babájukat.
2011. 05. 06. |

Kövess minket!

f Ajánlom
A szoptatós baba pedofíliára ösztönöz
Barbie bevadult: csak erős idegzetűeknek

Spanyolországban 2009 óta már 30 ezer darabot adtak el a babából, amely azután lett vita tárgya, hogy az USA-ban és Angliában árulni kezdték. A babáról készült bemutató videó megtekintése után egy hozzászóló ezt írta: „Ez a játék sohasem lesz népszerű Amerikában, mert az emberek szexualitást vélnek majd felfedezni a szopó babában, hiszen úgy ítélik meg, hogy egy kislány alkalmatlan egy gyermek szoptatására.”

A szoptatós baba pedofíliára ösztönözA kislányokat szexualitásra buzdító babával kapcsolatban az egyik hírműsor egyenesen azt mondta: „Pedofíliára ösztönöz.” Néhány szülő pedig azért kritizálta a gyártót, mert szerintük a szopós baba ötlete a gyerekek korai érését erősíti, és a fiatalokat tinédzserkori terhességre ösztönzi.

A spanyoloknak azonban teljesen más a véleményük. Ott ugyanis az anyák el vannak ragadtatva, főként azok, akiknek már van második gyermekük is, hiszen ott a gyerek és az anya is együtt „etethetik” a babákat. A Bebe Gloton (torkos baba) nevet viselő játék egy újszülött baba, amely pontosan a szoptatás fontosságát hivatott „reklámozni”. A cél az volt, hogy a felnövekvő fiatalok számára természetes legyen a szoptatás. A baba teljesen olyan, mint bármelyik átlagos játék, de mellé egy virágformában végződő melltartószerű topot adnak, amit mellkasukra tehetnek a lányok. Amint a baba a virágokhoz ér, egy szopási mozgás indul el. Az élethű baba egy újszülött baba méreteivel rendelkezik és 44 eurós összegért bárki számára megvásárolható Európában és az USA-ban is.

 

Forrás: Northfoto

Olvass tovább

Hozzászólások

Torolt_felhasznalo_274279 2011-05-10 10:16

Egyetértek.

 

Nincs ezzel a játékkal a világon semmi baj.

Torolt_felhasznalo_909081 2011-05-10 10:07

Az hagyján, de még az igazi baba szoptatásához sem kell szoptatós felső / melltartó / hálóing :D

Ez egy másik marketingtéma de szintén felesleges :)

 

 

Torolt_felhasznalo_909081 2011-05-10 10:06

Ez nagyon édes, mi a baj vele?

 

Egy pedofilt nem kell ösztönözni,az vagy pedofil vagy nem, egy játékbabától senki nem lesz az.

Torolt_felhasznalo_274279 2011-05-09 11:05

Csak erős idegzetűeknek!

 

Bebé Glotón

huncutboszika 2011-05-09 07:25

Ez meg viszont azt leszámítva, hogy beteges, egyúttal gusztustalan is. Lehet jó szándékkal mondta, de ebből komoly gondok is lehettek volna, ok nélkül. Szétzilálhatott volna egy családot, tönkretehetett volna egy embert, ok nélkül, ha hallgatsz rá. Valószínűleg én is elküldtem volna a ......... :D

huncutboszika 2011-05-09 07:23

"...inkább FÖLÖSLEGES BUTA FELNŐTT AGYSZÜLEMÉNY..."

 

Ebben nagyon sok az igazság! :))) Én is csak arra írtam, hogy vennék neki, hogy nem tartom betegesnek.

Egyébként meg gyerekkoromban alig volt játékom, mégis el tudtam játszani, pl. egy üres dobozzal, üres kazettatokokkal és fenyőtobozokkal (azok voltak az "emberek", mászkáltak a tokok által kiépített labirintusban :D). Vagy gombokkal meg gyönggyel, "gombfoci". A kisgyerekek 2 éves korig általában az üres PET-palackkal szeretnek eljátszani, "olcsó játék". :D Vagy mindegy csak csörögjön.

 

 

 

"Különben pedig nem tartom valószínűnek, hogy egy kisgyermek a cumisüvegből való etetés során "műételt (tápszert)" adna a kisbabájának. Természetesen tejet, max. főzeléket stb. " 

 

Ebben a mai világban ne légy biztos.... :( 

Torolt_felhasznalo_274279 2011-05-07 10:33

Igaz is!

 

Követelem, hogy tiltsák be a fagyit, mert pedofíliára ösztönöz.

 

Amúgy ez persze röhely, de egyszer egy magyar büntetőügyben is tiltott pornográf felvételnek minősített az igazságügyi "szakértő" egy olyan képet, amelyen egy kislány fagyit nyal.

 

Erre varrjatok gombot!

 

Szülők vigyázzatok! Fagyizás közben ne fényképezzétek gyerekeiteket, mert három évig terjedő szabadságvesztés fenyeget!