A szopós baba pedofíliára ösztönöz

Egy spanyol játékgyártó szopós babája nagy vitákat váltott ki. A baba mellé egy szoptatós melltartót is felvehetnek az „ifjú anyák”, így a gyerekek játszva „etethetik meg” babájukat.
A szoptatós baba pedofíliára ösztönöz
Barbie bevadult: csak erős idegzetűeknek

Spanyolországban 2009 óta már 30 ezer darabot adtak el a babából, amely azután lett vita tárgya, hogy az USA-ban és Angliában árulni kezdték. A babáról készült bemutató videó megtekintése után egy hozzászóló ezt írta: „Ez a játék sohasem lesz népszerű Amerikában, mert az emberek szexualitást vélnek majd felfedezni a szopó babában, hiszen úgy ítélik meg, hogy egy kislány alkalmatlan egy gyermek szoptatására.”

A szoptatós baba pedofíliára ösztönözA kislányokat szexualitásra buzdító babával kapcsolatban az egyik hírműsor egyenesen azt mondta: „Pedofíliára ösztönöz.” Néhány szülő pedig azért kritizálta a gyártót, mert szerintük a szopós baba ötlete a gyerekek korai érését erősíti, és a fiatalokat tinédzserkori terhességre ösztönzi.

A spanyoloknak azonban teljesen más a véleményük. Ott ugyanis az anyák el vannak ragadtatva, főként azok, akiknek már van második gyermekük is, hiszen ott a gyerek és az anya is együtt „etethetik” a babákat. A Bebe Gloton (torkos baba) nevet viselő játék egy újszülött baba, amely pontosan a szoptatás fontosságát hivatott „reklámozni”. A cél az volt, hogy a felnövekvő fiatalok számára természetes legyen a szoptatás. A baba teljesen olyan, mint bármelyik átlagos játék, de mellé egy virágformában végződő melltartószerű topot adnak, amit mellkasukra tehetnek a lányok. Amint a baba a virágokhoz ér, egy szopási mozgás indul el. Az élethű baba egy újszülött baba méreteivel rendelkezik és 44 eurós összegért bárki számára megvásárolható Európában és az USA-ban is.

 

Forrás: Northfoto

Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

huncutboszika 2011-05-06 12:38

Szerintem az sokkal betegesebb, hogy a gyerekek olyan babával játszanak, amit cumisüvegből etetnek. Miért természetesebb, egészségesebb és normálisabb eljátszani azt, hogy a gyerek egy művalamiből műételt (tápszert) szopcsizik??? Beteg világot élünk, de nagyon!! Ami nem természetes, az jó, ami természetes, az pedofil, elítélendő! Hihetetlen és felfoghatatlan!!

tüttürüttü 2011-05-06 12:24

Abban szerintem nincs semmi rossz, ha egy babával egy kisgyerek babázik...szoptatja, eteti, pelenkázza, öltözteti, fésüli...ezzel egy normális folyamatot utánoz le, ami természetes...

 

Az már a játékgyártók "fejlesztése", hogy ezt minél élethűbben próbálják visszaadni, én nem itélem el...mindenki eldöntheti milyen játékot ad a gyereke kezébe... egy rongybabával is ugyanúgy el tud játszani egy gyerek...

 

Egyébként a Barbie baba és társai darázsderekával, kipingált arcával egy sokkal kevésbé fejlesztő, játszható játék, mégis meghódította a világot...

leontin 2011-05-06 12:10

Az én lányom is "szoptatott" mellettem, amikor megszületett a kisöccse, de ehhez nem kellett neki semmilyen speciális baba: fogta az egyik babáját és magára tette, miközben cuppogott hozzá. 

Amúgy a cikkben szereplő baba csak egy játék, akinek erről a pedofília ugrik be, azzal baj van... 

enci001 2011-05-06 12:04

Ez egy beteg világ. Beteg játékokkal, beteg ötletekkel.

Egy normális szülő mellesleg nem vesz a kisfiának szoptatós melltartót, (normális játékgyár nem gyárt ilyet-ki volt a szellemi zseni, aki feltalálta?) . És normális szülő normális nevelése mellett jó eséllyel nem lesz pedofil a gyerek. Sem a szülő.

EZ EGY ROSSZ VICC??

tüttürüttü 2011-05-06 11:56

A "szoptatós melltartó" kifejezés az ajánlóban egy kicsit engem is megdöbbentett... aztán láttam a cikk melleti képet, ahol szó sincs "felcsatolható műmellekről", csak egy aranyos kis virágos előkéről...

Akit ez ferde gondolatokra ösztönöz, szerintem egyébként is beteg...

 

Mit válthat ki akkor a pisilős-kakilós baba az ellenzőkből!?

*Babocza* 2011-05-06 11:32

Ez akkor gáz ha kisfiúk veszik fel, de szerintem ez is csak olyan játék, ami az életre tanít.

Ennyi erővel fele annyi játék nem lenne a polcokon, mint ami van.

Pl milyen hülyeség, hogy a viziló golyókat kapkod a szájába? Ezzel sem arra akarják ösztönözni a gyereket, hogy vegyen mindent a szájába, hanem hogy fejlődjenek a reflexei!

Torolt_felhasznalo_274279 2011-05-06 11:21

Hogy lehet pedofíliára ösztönözni?

Az amerikaiak már megint hülyék.

N?k Lapja Café 2011-05-06 11:21

Egy spanyol játékgyártó szopós babája nagy vitákat váltott ki. A baba mellé egy szoptatós melltartót is felvehetnek az „ifjú anyák”, így a gyerekek játszva „etethetik meg” babájukat.

Tovább a cikkre...