Család

Megtermékenyítő szék: hét nő esett teherbe

Új megtermékenyítési módszert fejlesztettek ki egy szálloda recepcióján. Csak beleülnek a kék székbe, és garantáltan fiunk lesz.
Megtermékenyítő szék: hét nő esett teherbe Szülők, akik örökbe fogadtak

Hét nő esett teherbe egymás után egy angliai szállodában. Mielőtt bárki azt gondolná: na és? Nem, ők nem egy megtermékenyítést elősegítő wellnessprogramban vettek részt, hanem mindannyian a recepción dolgoztak. A dologban azonban a legérdekesebb az, hogy mind a heten ugyanabban a székben ültek. És ez még nem minden: a szék csodálatos babakék színének köszönhetően (legalábbis ők ebben hisznek) mindannyian fiút szültek, illetve várnak.
 
Az újdonsült kismamák ugyanabban az évben jelentették be várandósságukat. A „forgószék-alomból” négy fiú már megszületett, három még úton van. Anyukáik szerint ők is kék cipőcskét viselnek majd.

– Az asztrológia szerint az első gyermek neme minden esetben pontosan látszik az anya születési képletében, azon változtatni nem tudunk – mondja R. Kövér Balázs, asztrológus. – Ugyanakkor vannak módszerek, amivel a második, harmadik gyerek neme kiválasztható, ha kiszámoljuk a fogantatás megfelelő időpontját. Ennek megfelelően az első gyermek „sorsszerű” nemét egy  babakék „csodaszék” sem fogja megváltoztatni. De ha pozitív elvárásokból és hiedelmekből kialakul a szék körül egy „fiúsító” energiamező, az segíthet abban, hogy a kismamák többedik gyermeke valóban fiú legyen, legalábbis ha elég időt töltenek a székben ülve, és ha eléggé hisznek annak csodás hatásában.
 

Megtermékenyítő szék: hét nő esett teherbe

 

Forrás: Northfoto

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top