Család

60 kiló a hároméves gyerek

Mindenkinek a saját gyereke a legszebb, még ha kicsit duci is. Na de ennyire? Mindenesetre az ovisok szumótornáján bizonyára sikerrel indulna a kisfiú.
60 kiló a három éves gyerek Evőkanállal eszi a zsírt és a cukrot, és nem érez fájdalmat sem

Ötször nehezebb társainál a kínai kisfiú, aki háromévesen 60 kilós. Születésekor 2,6 kilogrammos súlyával még a kicsi babák közé tartozott. Három hónapos korától kezdődően azonban rohamosan hízni kezdett. Ma már az édesapjához hasonló mennyiségű étel elpusztítására képes: három nagy tál rizs az adagja. Csak az elmúlt évben 10 kilogrammal lett nehezebb, annak ellenére, hogy a család igyekszik szigorúan venni a diétát.

A kisfiú utál mozogni, és szülei szerint a torna nem is sikeres, hiszen csak éhesebb lesz tőle a gyerek, ha pedig nem kap eleget enni, óriási hisztikre képes. Mivel sétálni sem hajlandó, édesanyja minden egyes nap motoron viszi az óvodába. Szülei már három kórházat megjártak vele, amelyek közül az egyikben azt mondták, hogy agydaganata van, míg a másik kettő szerint szó sincs ilyesmiről. Az édesanya nyilatkozata szerint leginkább az egészsége miatt aggódnak, mert ha ilyen ütemben hízik tovább, tönkremehet a szíve.

Forrás: profimedia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top