Család

Rendszámtáblát és GPS-t szerelt a babakocsira

Extrém extrákkal felszerelt babakocsija van egy 12 hónapos brit fiúcskának: apja ellátta DVD-lejátszóval, porszívóval, palackmelegítővel, rendszámmal és még sok egyébbel.
Rendszámtáblát és GPS-t szerelt a babakocsira Hazamehetett a legkisebb koraszülött

A 44 éves férfi akármilyen messzire eltolhatja fiát, könnyen hazatalálnak, mert műholdas útikalauzzal, GPS-szel is felszerelte a babakocsit. Éji séta sem gond, mivel egész sor izzóval látta el a „járművet”, mely „fényűzésben” vetekszik még Knight-Riderrel is. Az apa napelemeket szerelt rá, tovább rendszámtáblát – névre szólót. A palackmelegítőt egy szivargyújtó átalakításával kreálta. A gyermek nyugodtan ehet kiflit, zsemlét, nem baj, ha a kocsijába morzsál, mert a porszívó révén könnyen takarítható az „utastér”.

Fotó: web.orange.co.uk
Fotó: web.orange.co.uk

A DVD mellett MP3-lejátszó is alapfelszerelés az apa, Richard Berry által felturbózott babakocsiban. Természetesen a duda sem hiányzik a babakocsiból, amelynek karosszériája tigriscsíkos. Hogy téligumi-készlet is van-e a kocsihoz, arra nem tért ki a South Wales Evening Post című brit lap.

Az apa egyébként nagy gyereknek vallja magát. Büszkén tolja fiát meg annak kocsiját, és hatalmas utcai sikerrel. Otthon kisebb a tetszési index, a férfi szerint neje teljesen hülyének tartja, és előfordul, hogy kilátásba helyezi, inkább átmegy az utca másik oldalára, ha hármasban sétálnak.

Berry mindössze 20 fontért – 6 ezer forintért – vette a kocsit, használtan. Mint mondja, teljesen felesleges kidobni ezer fontot – 300 ezer forintot – egy babakocsira, mely ráadásul kevésbé megfelelő, mint az olcsón vett háromkerekű. Mivel az extrákat is olcsón szerezte be, az egész hóbelevanc a kispapa 70 fontjába került.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top