Család

A koraszülött ikrek karjai átfértek egy eljegyzési gyűrűn

14 héttel korábban születtek az ikrek. Az apró karok még 4 hetes korukban is átfértek édesapjuk eljegyzési gyűrűjén.
A koraszülött ikrek karjai átfértek egy eljegyzési gyűrűn Amputálni kellett a kislány végtagjait

26 hétre, 2 héttel a törvényes abortusz végső határideje után jöttek a világra a brit ikrek, de hála az orvosok 143 napos odaadó kezelésének, egyre erősebbek és életükben először az éjszakát bournemouthi otthonukban tölthették.

Több mint százszor élesztették újra a kicsiket, akiknél volt, hogy egy pelenkacsere is leállította a légzést. A gyerekek számtalan röntgenvizsgálaton, feji és szívultrahangon vannak túl, csővezetékek szövevényes hálózata futotta őket körbe, hogy a szükséges tápanyagokat és gyógyszereket szervezetükbe juttassák.
„Látva a kicsik harcát, néha semmi másra nem vágytam jobban, mint hogy átöleljem őket. De nem tehettem” – mondta az édesanya. Stanley-t először 18 napos korában, Willow-t pedig 7 hetesen tarthatta a kezében.

„Számunkra minden nap egy új csoda. Ami egy friss szülőnek természetes – átölelni a gyermekedet, pelenkát cserélni –, nálunk csak most veszi kezdetét. Még nem tudjuk, mit hoz a jövő, de hála a kórházban dolgozók segítségének, reménytelinek látom a jövőt” – mondta az apa.

 

Forrás: dailymail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top