Család

Őszi gyerekdivat

Beköszöntött az őszi idő, és a gyereknek egy normális gönce sincs, amit felvehetne. Mielőtt azonban bevásárló körútra indulnál, nézd meg összeállításainkat!
Ha a praktikusságra törekszel, és ismered a csemetédet – szereti a lezser, kényelmes, vagány darabokat –, és nem is szeretnél túl sokat költeni rá, akkor ez az összeállítás neked készült. A darabokat 15 ezer forint alatt összerakhatod a kisiskolás lurkódnak.

Őszi gyerekdivat
 
Ha nem sajnálod, hogy néha a földön csúszva törlik fel az ovi vagy az iskola folyosóját, vagy éppen kerítést másznak útban hazafelé, olykor pedig az árokban bújócskáznak, akkor válaszd ezt az összeállítást, amely közel 30 ezer forintra rúg. Mellette szól, hogy nagyon kényelmes, meleg, és a gyermek is biztosan jól érzi majd magát benne.

Őszi gyerekdivat
 
A kislányokról sem feledkeztünk meg, akik már kisiskolás-, sőt óvodáskorban is adnak magukra. Igazi csajos összeállítást raktunk össze nekik, melyből természetesen nem hiányozhat a farmerszoknya és a pamutharisnya sem. Többségük már ilyen korban is maga választja a ruhát, de ha szívesen meglepnéd, ezzel az összeállítással biztosan nem lősz mellé. Már 15 ezer forintért megvásárolhatod, és meglátod, kitörő öröm lesz a színes és trendi kavalkád láttán. 

Őszi gyerekdivat
 
Ha nem elégszel meg az olcsóbb, bár attól még minőségi darabokkal, és a szoknyát sem tudod a lányodra adni, akkor neked a következő összeállítás a nyerő, amelyre közel 30 ezer forintot kell költened. Amellett, hogy csinos darabok, kényelmesek, és az őszi hűvös időben fázni sem fog bennük. És persze nadrág ide vagy oda, a cucc ettől még nagyon csajos.

Őszi gyerekdivat

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top