Család

A jövő álmai ma születnek – Generali Gyermekjövő Program

Szeretnéd családod jövőjét biztonságban tudni? Minden család számára a gyermekek biztonsága és jóléte a legfontosabb. Hogy olyan útravalóval indítsuk őket az önálló élet felé, amely megalapozza a boldogulásukat. Aki nem tervez hosszú távra, annak komoly anyagi problémát okozhat akár egy-egy előre látható örömteli esemény is...

Gondoltál már arra, vajon mennyibe kerül majd gyermeked taníttatása? Szeretnél segíteni az első lakás megvásárlásában? Esetleg nagyszabású esküvőt tervezel kislányodnak?

Hány év van még addig? Minden körülmények között meg tudod valósítani? A világ folyamatosan változik, minden nap egy új felfedezés a gyerekekkel. Az élmények feledtetik az aggodalmakat, a félelmeket. De mi lenne, ha egy váratlan esemény, baleset vagy tragédia történne… Vajon akkor is meg lehet valósítani gyermekünk álmait?

Családi Aranyszárny – biztosítással védett megtakarítási program

Ezzel a biztosítással egy szerződésen belül a család minden tagja, mindkét szülő és a gyermekek is biztosítási védelemben részesülhetnek. Két együttbiztosított gyermek után minden további gyermek ingyenes balesetbiztosítási csomagot kap. Ha a tartam alatt bármikor gyermek születik a családban, akkor természetesen beléptethető a szerződésbe.

A szülőknek lehetőségük van hét különböző balesetbiztosítás és három egészségbiztosítás közül választani, melyek mellé haláleseti díjátvállalás, sőt a szerződő részére munkanélküliség esetére szóló védelem is választható.

A jövő álmai ma születnek - Generali Gyermekjövő Program

Bónusz

Amennyiben 15 éven keresztül végigviszed gyermeked részére a megtakarítási programot, a Generali bónusszal jutalmaz kitartásodért. A szerződéskötéskor vállalt első éves díj 50 %-ának megfelelő mértékű bónusz két részletben, először a 10., majd a 15. év után kamatokkal növelten jóváírásra kerül a szerződésen.

Részletek a www.gyermekjovo.hu és a www.generali.hu oldalakon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top