Család

Babával, de mégis kalandosan?

Az első utazás megszervezése a babával komoly fejtörést is okozhat. Egy időre el kell felejtened a hátizsákos túrákat, a szállásfoglalás nélküli stoppos körutazásokat, és kedvenc wellness szállodátok sem biztos, hogy megfelelő úti cél a kis család első közös kalandjára. Persze az aktív programokról, a közös élményről és romantikus pillanatokról nem kell végleg lemondanotok.

De mi az, amit mindenképpen szem előtt kell tartanod a szervezésnél?
És mi alapján lehet felismerni egy valóban bababarát szállodát? A családi pihenések szakértője, az alsópáhoki Kolping Hotel segítségével ezekre a kérdésekre kerestük a választ.

Fele annyi csomag, dupla élvezet

Fontos szempont, hogy ne kelljen becsomagolnod a fél háztartást az útra. A Kolpingban a szobák berendezésénél gondoltak a családok kényelmére: a kiságy, pelenkázó, fürdetőkád, és a többi nélkülözhetetlen felszerelés nem a kocsiban foglalja a helyet, hanem már érkezéskor a szobában vár bevetésre várva.

Az otthon kényelme

Fontos, hogy a kicsiket otthonihoz hasonló, kényelmes körülmények várják. Ha otthon külön szobában alszik a baba, akkor a pihenés alatt sem lesz jó megoldás a szülő ágya melletti kiságy. Válassz családi apartmant vagy összenyitható kétágyas szobákat!

 

Gyerekadag – gyerekjáték?

A kicsi megfelelő táplálásáról az utazás alatt is gondosodnod kell. Nagy segítség, hogy a szállodában a félpanziós ellátás nemcsak a szülőkre vonatkozik: a babákat ugyanúgy tejpépek, pürék és finom desszertek várják.

Borul a leves és eltörik a mécses?

A családi vacsora bizony mozgalmas program, hát még egy néhány hónapos babával. Ha az asztalok elhelyezése a családok igényének megfelelő és etetőszéket is kaptok, akkor egy fontos kérdés már megoldódott. Mindez azonban mit sem ér, ha nincs gyerekbarát személyzet az étteremben, aki nem jön zavarba, ha kiborul a leves vagy eltörik a mécses.

Kettesben?

Rég volt már, hogy egymásra is maradt időtök? Mindezt itt lelkiismeret-furdalás nélkül tehetitek, amíg a kicsire szakképzett gyerekfelügyelők vigyáznak. A kifejezetten 1 és 3 év közötti apróságoknak kialakított bölcsődében a babád is jól érzi magát, és közben ti is kikapcsolódhattok egy kicsit.
Újdonság!  Március elején nyitott meg a Kolping új uszodarészlege, ahol minden a relaxálásról szól. Romantikus fények, víz alatti pihentető hangjáték, 100% romantika.

 

Pénz beszél?

Hívd a nagymamát is! Márciusban családodnak akár 57.000 Ft-ot is megspórolhatsz.

Ingyen pihen a nagyi a Kolpingban! >>>

 

A tavaszi időszakban ingyenes babás programheteken is részt vehetsz!

 

Anyukák és nagyik figyelem! Formába hozó tippek szülés előtt, után és változó korban is!
Kriston Intim Torna Hét >>>

 

Mini bátorságtúra, akadálypálya, 42 m-es babamaraton és sok más babakaland.

Bori Babatorna >>>

Víz alatti babakalandok  már 3 hónapos kortól.

Kolping Babaúszó Tábor >>>

 

Kérdezni szeretnél? Kattints ide és örömmel válaszolunk!>>>

 

További információ: www.kolping.hotel.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top